sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Voihan Velho ja paljon muuta :-)

Mistäs sitä taas oikein aloittaisi, kun viime aikoina on tapahtunut taas vaikka mitä :-). Taidan aloittaa uusimmasta päästä...

Tänään meillä kävi pitkästä aikaa kylässä oma kasvattini Manu eli Myytin ja Lesterin poika Wizardling`s My Magic Victory ja myös My Magic Ace eli Taisto tuli moikkaamaan velipoikaa. Pojilla oli huikean kova meno ja Myytti-mamma piti kuria pojille :-). Manusta on kasvanut hieno pikkumies, jossa silmä lepää! Manu on aloitellut jo verijäljellä ja agilityn alkeissa ja eiköhän tää poika tulla näkemään myös näyttelykehissäkin ;-). Taistulainen on taas Hilkan ja Arin silmäterä ja Milou-parsonin paras kaveri. Ensi viikonloppuna Manu Ja Rossi menevät ekaan pentunäyttelyynsä parsoneiden open showssa.


Myytti-mamma ja pojat :-)
 
 
Rossi eli My Magic Winner ei valitettavasti päässyt tällä kertaa tapaamaan velipoikia, mutta on ollut muuten ilahduttamassa meitä usein ja Rossin kanssa ollaan käyty myös muutamassa mätsärissä treenaamassa. Poikasen kanssa on hienoa olla kehässä, kun se on jo niin hyvä esiintymään! Olen siitä onnekkaassa asemassa, että saan jatkossakin käyttää Rossia näyttelyissä, kun taas Rossin "iskä" Toni keskittyy agilityyn ja olen hämmästynyt kuinka hienosti toi poikanen on aloittanut harjoitukset siinäkin :-)
 

 
Tällä hetkellä meillä on hoidossa myös yksi lempipojistani eli Velhon poika Kentsu ja täytyy sanoa, että Kentsu-eno ja Rossi muistuttavat aika paljon ulkonäöltään toisiaan :-)
 


 
 
Velho on kyllä menestynyt nyt upeasti veteraaniluokassa! Järvenpäässä ROP ja ROP-VET, Tuurissa VSP ja VSP-VET ja viimein Ruovedellä tuli jättimenestys eli ROP & ROP-VET & RYP4 & BIS1 veteraani. Ensimmäinen ryhmäsijoituksemme kolmosryhmässä ja vielä kruunuksi näyttelyn kaunein veteraani, siinä kohtaa liikutuksen kyyneliltä en voinut välttyä. Velho esiintyi ja liikkui kamalasta kelistä ja sateesta huolimatta kuin unelma ja jokaisessa viime näyttelyssä kaikki tuomarit ovat ylistäneet veteraanin olevan uskomattoman hienossa kunnossa. Ja onhan se, "jokapaikanhöylä" kun paiskii joka päivä pihahommia, ui, lenkkeilee, leikkii nuorison kanssa ja pelaa jalkapalloa :-).
 
 
 
Minua on "työllistänyt" pidemmän aikaa Vernerin 4.luokan mätsärin järjestämishommat. Aikamoinen ja aikaa vievä rutistus se oli, mutta todellakin sen arvoinen! Mätsäripäivänä sää suosi, porukkaa tuli paikalle todella paljon, järjestelyt toimivat hienosti, palkintoja oli runsaasti ja saimme kasaan mahtavan potin leirikoulukassaan :-). Kiitos kaikille sponsoreille ja Vernerin luokan oppilaille ja vanhemmille. Ensi keväänä uudestaan! Mätsärikuvat Janne Haavisto
 
 Roudari :-)
 
 Ilomittautumisruuhkaa
 
 


Rossikin pääsi mukaan harjoituksiin Jennin kanssa
 
 
 
Ehdin välillä kuvailemaan muidenkin kuin omia koiriani ja erittäin mieluinen kuvauskeikka kohdistui Siuroon kehistyöparini Janen upeiden amstaffien luo. Nämä isot pojat toimivat myös ekojen Wizardling`s pikkupoikien "kummeina" ja lainasin niiden nimet työnimiksi pennuille :-). Tässä kuvasatoa Taistosta, Voitosta, Vihtorista ja Emma-mummosta. On ne niin komeita ja kuvauksellisia!!

 
Taisto (Royaltybolt Exactly This One)


 
Vihtori (Royaltybolt Come On Winningstreak)
Voitto (Renegade´s Fandango)
Emma (Sugar Daddy´s Dinah-Mite Do Exstacy)
 
 
 
And last but not least, I found couple of photos from our trip to Norway . Anni, I and Hertta were travelling to Oslo to meet Kenneth and Hertta had date with Roman "The American Boy" :-). We had wonderful weekend, lots of talking,  shightseeing and a little bit drinking and food ;-). It is always so fun to meet Kenneth :-). Everything went well and we are waiting five puppies to come. This litter is going to be Kennel Karvahaalari`s.
 
 Hertta & Roman

 Kenneth is showing places to us :-) 
Hertta on siis tukevasti raskaana ja voi hyvin. Pentuja odotellaan syntyviksi viikolla 24 ja niitähän näkyi ultrassa viisi kappaletta. Hertta on siis Myytin tytär tokasta pentueesta (Karvahaalarin Onnen Amuletti X Full-Monty de la Roche Turpin), johon liisasin Annin kennelnimeä, joten Hertta on Annin sijoitusnarttu. Hertta on ollut osana meidän perhettä alusta asti, koska asuu kummityttöni Jennin ja mieheni siskon perheessä ja vietämme paljon aikaa yhdessä. Hertta on meidän kaikkien murunen ja ilopilleri, syksyllä päästään palaamaan takaisin näyttelykehiin metsästämään viimeistä puuttuvaa sertiä ja Jenni jatkamaan Hertan kanssa agilityssä. Sitä ennen innolla odotamme tulevia pentusia, joihin toivottavasti tulisi myös kauniita tyttöjä :-). Ihastuin Romaniin jo aikaa sitten, kun näin ensimmäiset kuvat. koska Romanissa on sitä samaa komeaa ulkonäköä kuin Velhossa. Ja ne upeat silmät! En ole ehkä koskaan nähnyt niin tummia ja täydellisen mantelinmuotoisia silmiä valkoisella parsonilla. Romanin voi muuten nähdä livenä ensi elokuussa MV-näyttelyssä :-). Nyt jännittää jo, koska pentujen syntymään on enää vähän aikaa... Toivotaan, että kaikki menee hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti