maanantai 31. maaliskuuta 2014

KAIKENLAISTA MUKAVAA :-)

Viime lauantaina lähdimme Velhon kanssa lähinnä seuramiehiksi Liisalle ja Svealle Saarijärven näyttelyyn, eikä ihan turhaan lähdettykään. Velho oli rotunsa paras veteraani ja VIIMEINKIN saimme sen kauan odotetun ryhmäsijoituksen, koska Velho oli lopulta BIS 3 veteraani!! Täytyy sanoa, että hymyilytti, kun tuomarina ollut Kimmo Mustonen ei kätellytkään meitä heti ulos vaan kätteli lopulta kolmannelle sijalle :-). Velho esiintyi vielä niin hyvin isossa kehässä ja on se vaan niin upea vielä veteraani-iässäkin!


Palkinnoksi Velho pääsi kotona paljuun :-)
  
 
Muuta mukavaa tapahtumaa on meillä myös ollut Karvahaalareiden toimintapäivän merkeissä 22.3. Ylöjärvellä. Olin vuokrannut Koirakoutsiareenan, jossa meillä oli ohjelmassa näyttelyharjoitusta, agilityä ja seurustelua. Kiitos kaikille osallistujille, oli tosi mukavaa nähdä iloista parsoniväkeä. Paikalla oli myös hovikuvaajana Toni Lund ja aksakoutsina Ville Pirisjoki.  
 
Myyttiläisiä oli tietenkin mukana, tässä yhteispotretti ja vielä jokaisesta poseerauskuvia :-)
(Kuvat on ottanut Toni Lund)
 
 
Mamma itse :-)
 
Myytti ja lapset :-)
 
Rossi-poikanen

 
 
Pusut Taistolta :-)
 
Manu pikatrimmauksen jälkeen
 
 Ihana Jedi

 
Komea Topi
 
Kaunis Hertta-muru :-) 
 

 
 
 
Olen järjestämässä myös Match Showta Vernerin luokan puolesta 18.5. Liuksialan koulun pihassa. Tapahtumalla on tarkoitus kerätä varoja 4.luokan tulevaa luokkaretkirahastoa varten. Mielummin järjestän tällaisen tapahtuman kuin alan myymään keksejä tai papereita :-). Toivottavasti tapahtumaan saadaan paljon osallistujia, ainakin olen saanut meille hyvät sponsorit, joten palkinnot ovat todella hyvät. Tuomaritkin ovat jo selvillä, joten kaikki on hyvällä mallilla valmisteluiden suhteen. On ollut samalla mukava tutustua Kangasalan koirayrittäjiin ja olen ollut iloinen heidän halukkuudestaan yhteistyöhön :-). Lisätietoja tapahtumasta & tuomarit löytyvät Koirat.comista ja meillä on jo tällainen hieno mainoskin, joka on myös Tonin käsialaa. KAIKKI MUKAAN!!
 
 
 
 
Muistakaahan, että valokuvakoruja saa tilata edelleen, tässä viimeisimmät tilaustyöni :-)1 kommentti:

  1. Mahtavaa Velho ja mikä mahtava palkinto kotona... Ihanaa!

    Noi kokoontumisajot on parhaita. Niin paljon tuttuja, pulinaa ja pusuja. Varmasti mahtava päivä :)

    Laitoin tuon mätsärinkin nyt ylös, sillä juuri Kimmo Mustoselta tuli meidän Nugalla kommentti, että tottumaton näyttelyyn ;) Sehän haukahtelee siellä koko ajan kaikille, eikä pysyisi ollenkaan paikallaan...

    VastaaPoista