lauantai 13. syyskuuta 2014

NAMI tuli taloon ja sirkustemppuja

Hirveän pitkä aika viime bloggauksesta, koska kesällä en paljoa ehtinyt tietokoneen ääressä istua. Kesäkuussa vietin pari viikkoa jenkeissä, jossa teimme Chicago-Los Angeles-San Fracisco kiertueen ja upea reissu oli! Sitten mökkeilimme pitkään ja elokuun alussa meille tuli Nami eli Karvahaalarin Piece of cake. Nami on Hertan ja Romanin jälkeläinen ja minun ja Annin yhteisomistuksessa. Nami muutti asumaan siis isovanhempiensa luokse, koska Myytti on Namin mummo ja Velho isopappa :-)
.
 
 
 
 
 
Olen valokuvannut kesän aikana todella paljon, koska ostin uuden objektiivin ja sen käyttöä on tullut harjoiteltua. Olen kuvannut myös paljon lapsia (mukavaa vaihtelua pelkille koirakuville) :-). Lapsikuvia voi käydä vilkaisemassa uudessa valokuvausaiheisessa blogissani Kuvat.fi palvelussa.
 
 
Sitten oli pakko vähän hassutella ja ottaa kuvia huikeasta sirkuskoirakaksikosta Sista & Nami :-D. Tytöt lähtevät kohta kiertueelle esittämään temppujaan, tässä kuvia treeneistä ja Namin raportti:
 
 "Äipällä oli kuvausreksvisiittana ollut tällainen hieno punainen fillari, jota me päätettiin mun Sista-serkun kanssa testata. Meille tuli aluksi hieman väittelyä siitä, kumpi saa ajaa ensin..."


 ´"Sista yritti ensin ottaa tän fillarin haltuunsa pelkällä tahdonvoimalla ja tujottamalla...


...mutta sitten tää touhu meni vähän agressiiviseksi, joten jouduin antamaan serkkutytölle kunnon bitch slapin, koska en todellakaan ole mikään pehmopentu!"


"Sen jälkeen me sovittiin ja mä pyydin anteeksi tota läpsyä"

 

"Lopuksi saatiin kummatkin näyttää parhaimmat sirkusfillaritemput!"

  
 "Tässä kohdassa äippä nauroi niin paljon, että sen kamera meinasi pudota ja se ei melkein pystynyt ikuistamaan näitä meidän hienoja temppuja..."

"Mun isopappa-Velho piti koko juttua ihan hullujen hommana, eikä suostunut koskemaan pyörää kuin yhdellä tassulla, kun äippä oikein nätisti pyysi ja antoi herkkuja. Me taas Sistan kanssa oltaisiin voitu pyöräillä vaikka koko ilta!"

1 kommentti:

  1. Hihhhiii, ihania sirkustemppuja pyörän kanssa. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä ;)

    VastaaPoista