sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

ROSSI KYLÄILEE

Blogissa on ollut jonkun aikaa hiljaista, koska Wizardling`s Taika-pojat tepastelivat uusiin koteihinsa ja minulla on ollut kaikennäköisiä koiramaisia kiireitä. Velhon kanssa kävin pitkästä aikaa näyttelyssäkin Jyväskylän KV:ssa. Velhon kanssa on aina yhtä suuri nautinto olla kehässä ja tuloksena tällä kertaa ERI SA VET2 PU2. Viime viikot ovat muuten täyttyneet trimmauksista, näyttelytreenien vetämisestä, match show:n ja parsoneiden open show:n järjestämisiin liittyvistä juoksevista asioista ja pentujen ikävöinnistä... Onneksi kaikilla pojilla on lähtenyt todella hienosti arki sujumaan uusissa kodeissaan, Manulla Turussa Eleonoran ja Jannen kanssa, Taistolla Kangasalla Hilkan, Arin, Milou-parsonin ja kissojen kanssa ja Rossilla Tonin, Maisa-parsonin ja Grumpy Old Manin kanssa :-). Taistoa ja Rossia olen jo tavannutkin ja Manulta saanut paljon terveisiä :-).



Myytin ja minun ilokseni Rossi tuli yökyläilemään meille perjantaina. Myytillä on ollut kova ikävä poikia ja Rossi sai kyllä nauttia äipän sataprosenttisesta hoivasta ja huomiosta. Rossi on niin hurmaava poikanen ja mukana joka hommassa parsonin pennun uteliaisuudella. Lauantaina harrastimme pyykkikorissa seisomista, vessanpöntön pesemistä, lattiakaivon lorinan ihmettelemistä, paperin repimistä, roskiksen tyhjennystä ja rätissä roikkumista siis ihana siivousapulainen! :-). Ja joka välissä leikittiin taas Myytin kanssa ja kiusattiin vähän Velho-pappaa :-)

Sää on muuttunut ihanan keväiseksi ja niinpä nautimme porukalla auringonpaisteesta ja linnunlaulusta metsän siimeksessä. Tässä kuvasatoa metsäretkeltä, kuvista näkyy hyvin, että pikkumies taitaa fanittaa pappaa :-)











 
Äipän kanssa riehuttiin hulluna ja huomatkaa valikoidut ilmeet :-)
 









Nyt mä purasen tota mammaa persuuksiin!!
 
 
Lopuksi vähän vielä herkistelyä...


Söpöysaste on kohdallaan
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti