perjantai 2. elokuuta 2013

IHANA KESÄLOMA!
Tänä kesänä on riittänyt lämpöä, auringonpaistetta ja kukkaloistoa! Tällä kertaa ei harmittanut vaikka "joutui" olemaan Suomessa koko kesän, viikon reissu tehtiin Ruotsin puolella, mutta muuten ollaan pääosin mökkeilty ja mökkiinnytty :-). Akut ovat saaneet täydet lataukset syksyä varten!! Muutamat näyttelyt tuli myös käytyä: Karvahaalarin Parfait DÀmour "Hertta"oli Tuuloksessa & Honkajoella PN2 serteillä (neidillä on nyt niitä viisi) ja Karvahaalarin Ylivoimainen "Jedi" oli Tuuloksessa PU4 SA ( Jedillä on nyt kaksi hyvää arvostelua, joten tästä on hyvä jatkaa...). Itse olin suorittamassa Oriveden näyttelyssä kaksi ekaa kehätoimitsijaharjoitteluani ja johan oli hurjaa menoa, mutta selvisin kunnialla :-). Seuraavat kaksi kehisharjoittelua tulen tekemään Kaupin näyttelyissä.

Mitäs tässä sen enempää jaarittelemaan vaan antaa kuvien puhua puolestaan ja kertoa meidän kaksi- ja nelijalkaisten kesänvietosta!
 
 
 
Velho nauttii...

 
Hertta tuunasi itse itsensä Neiti Kesäheinäksi


Juhannus ja kokko


 
 
Romanttisissa tunnelmissa aitan rappusilla 
 
Veneily ja kalastus kuuluvat kaikkien suosikkikesäpuuhiinHertta on vaan niin kaunis


Välillä meno oli vallan hurjaa :-)
 
 
Ja sitten on se TOP1 eli uinti 24/7. Tässä ensin Myytin tyylinäytteet:
 
Ja päälle vielä loppuravistukset!
 

 
Velho ottaa rauhallisemmin :-)


Ja Hertta myös...


Mutta kyllä uinnin jälkeen alkaa aina väsyttämään:
 
Ella ja Myytti-vauva


Että sellainen kesä meillä on ollut! Nyt odotellaan Myytin juoksuja alkavaksi, meillä on jännittäviä muutoksia suunnitelmissa... Mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt nautitaan auringosta, kun sitä toivottavasti riittää vielä pitkään :-)

Ai niin Velho aloitti piiiiiiitkän agilitytauon jälkeen Liisan kanssa treenaamisen, koska pääsi tekemään Svean äitiyslomansijaisuutta! Vitsi et se menee lujaa ja sillä on kivaa :-). Hertta puolestaan aloitti agilityn alkeiskurssin :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti