lauantai 5. toukokuuta 2012

KOIRANELÄMÄN HARJOITTELUA

Me ollaan nyt aloitettu harjoittelemaan tärkeitä koiranelämän taitoja :-). Tänään täytimme 4 viikkoa ja olemme alkaneet syödä jauhelihaa ja papanoita. Se on hirmu sotkuista puuhaa ja usein joudummein pesulle heti ruoan jälkeen.


Me ollaan saatu myös leluja, joita ollaan sit porukalla ihmetelty, että mitä niillä oikein tehdään. Mukava niitä on ainakin pureskella ja hiirtä pitää ravistella niskasta, kuten kunnon parsonin kuuluukin isona tehdä :-)Välillä pitää painia ja maistella kavereitakin!Äippä yrittää parhaansa mukaan meitä opettaa koirantavoille esim. että ruokakupissa ei tarvitse välttämättä seistä itse sisällä vaan syöminen onnistuu myös ulkopuolelta käsin :-)


Joo Joo äippä mä uskon kyllä...


Täällä on käynyt viime aikoina paljon vieraita ( joita voi myös maistella). Meidän söpöysasteemme on kyllä melko korkea, joten aiheutamme ihmisissä ihastuneita reaktioita ja huokauksia vain olemalla rennosti pentuja (siis ei tarvitse esittää mitään...) :-) 


Tolla meidän ihmisäipällä on ihme tarve laittaa meitä pönöttämään eli seisomaan, vaikka meidän jalat on kyllä vielä melko makaronia ja maan vetovoima vetää täyttä vatsaa puoleensa. Sitten se huokailee, että en osaa päättää ja kaikki on liian ihania ja kauniita ja rohkeita jne. jne. Meitä valokuvattiinkin jo pönötysasennoissa, äippä piteli ja Viljami valokuvasi ja niillä oli jostain kumman syystä kauheen hauskaa!

Nyt meillä kaikilla on uusi koti ja uudet ihanat omistajat!!!

1 kommentti:

  1. Iiiihania kuvia. Nyt pennuissa alkaa jo erojakin näkymään. Jäntskättä kuka muuttaa meille asumaan.
    Tänään meidän pallerolle hankittiin narulelusta ensimmäinen oma lelu. Musta-pinkki tietysti : D

    VastaaPoista