sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ranskanpullat 5 viikkoa

Pennuille kuuluu hyvää ja kaikki kasvavat huimaa vauhtia. Nyt ne alkavat näyttämään jo pikkuparsoneilta eikä vain lihavilta marsuilta :-). Tällä viikolla pennut ovat heränneet joka aamu neljältä ja silloin meno on kuin villissä lännessä! Ulkona ollaan käyty muutamana aurinkoisena päivinä ja parsonimaiseen tyyliin maailmanvalloitus ei ole pelottanut yhtään. Tänään jouduin jo laittamaan aitauksen ulos, koska rohkeuden kasvaessa porukka alkaa hajaantua pitkin pihaa ja en ihan ehdi pysyä kaikkien seitsemän perässä :-). Pennut ovat saaneet myös tehdä tuttavuutta muihinkin koiriin, meillä on käynyt kylässä Leikkitäti-Svea, isot pojat Arska ja Jaska ja tänään kävi tehokkaassa tissien tyhjennyksessä Myytin sisko Sara, jonka omat pennut ovat lähteneet pari päivää sitten. Velho-pappaa jahdataan minkä keritään :-)

                               Tässäpä sitten sunnuntain kuvakavalkaadi poseerauksia ja seisomisia...Sitten haluan esitellä "meidän" Hertan eli Karvahaalarin Parfait DÁmour. Hertta on Annin sijoitusnarttu ja menee asumaan kummityttöni Jennin perheeseen :-)


 Hertta antaa pusun Velho-papalle :-)

Tänään olin Tampereen KV näyttelyssä ja siellä Myytin viime vuoden pennut Jedi, Topi ja Hiisi olivat ekaa kertaa junnukehässä hienoilla tuloksilla. Tai Hiisi oli jo lauantaina Haminassa PN2 ja sai vara-sertin.
Tänään Topi vei hienolla ja rauhallisella esiintymisellään junnuluokan voiton ja oli PU2 ja sai heti ekan sertinsä!!! Way to go Topi!! Jedi sai erin ja Hiisi oli ERI SA JUN3 eli varsin hienot aloitukset ja mummo on todella YLPEÄ viimevuotisista vauvoista!!! Velho VAL2 ja Kentsu JUN3 eivät olleet hyvistä arvosteluista huolimatta tänään erityisesti tuomarin mieleen... Karvahaalarin kasvattajaryhmä oli ROP ja sai KP:n huolimatta siitä, että pojat sekosivat Hiisin juoksun takia :-). Hienoa Myytin kakarat!!

 Topi ja Jedi tarkkailevat mitä kehässä tapahtuu :-)

 Karvahaalarin Ying-Yang "Topi"

 Karvahaalarin Ylivoimainen "Jedi"

 Karvahaalarin Ylen Ykkönen "Hiisi"

 Kentsun tyylinäyte :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti