lauantai 28. huhtikuuta 2012

RANSKANPULLAT 3 VIIKKOA

Kolme viikkoa on nyt kulunut kuin siivillä. Pennut aukaisivat silmänsä viime viikonloppuna ja nyt jo opetellaan kovaa vauhtia kävelyä ja painimista. Pennut reagoivat selkeästi myös ääniin ja tulevat pentulaatikon reunalle roikkumaan, kun kuulevat jonkun tulevan huoneeseen. Sen verran vauhdikasta meno on jo ollut, että varsinainen pentulaatikko piti aitauksesta poistaa, kun kaverit alkoivat putoilla laidan yli. Nyt ne saavat olla isommassa tilassa ja alkoivat heti pissata sanomalehdelle, kun sille pääsee nyt kävelemään "omin jaloin". Myytin ruokakuppikin kiinnostaa ja ensimmäiset rohkeat ovat käyneet papanoita popsimassa ja vähän tassua vesikupissa uittamassa. Tänään maisteltiin jauhelihaa ja melkein kaikille se heti kelpasikin, matolääkettä maistellaan huomenna :-). Kaikki pennut ovat kasvaneet tasisesti ja pikkuinen Mon Bebe on kohta saanut kaverit kiinni, tosin se on kevyimpänä kaikista paras kävelemään :-)

Pojilla on jo nimet, tytöt odottavat vielä "lopullisia" valintoja, kunnes tiedetään kuka kukin on. Ranskanpullat saavat Monty-iskän kunniaksi ranskalaiset nimet ja niitä onkin ollut hauska keksiä! Myytti on mahtava mamma, hoitaa tunnollisesti pentusia ja pitää alustat puhtaana, eipä mun tarvitse paljoa muuta tehdä kuin päältä ihailla. Nautitaan tästä nyt vielä hetki, kohta sitä kakkaa riittää mullekin siivottavaksi :-). Kaikki pennut olivat jo alustavasti varattuja, mutta nyt näyttää siltä, että yksi tytöistä on vielä vapaana...

Le Petit Prince Petit Mousquetaire
Tyttö 1Tyttö 2 Mon Bebe

 

Tyttö 3

Tyttö 4Tyttö 5
 

3 kommenttia:

 1. Niin kovin pieniä ja sööttejä : D

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia ja aika makeen näkösiä on pennutki! Hyviä noi nimet =)

  VastaaPoista
 3. Terkut kaikille "veljille ja siskoille" ja erityisesti Mon Bebelle - maasta se pienikin ponnistaa! Kovin olette hauskan näköistä sakkia.
  T: Mini-Iines

  VastaaPoista