perjantai 20. huhtikuuta 2012

TERVEISET PENTULAATIKOSTA

Heips! Olemme nyt 1,5 viikkoa vanhoja ja meille kuuluu oikein hyvää ja kasvamme kovaa vauhtia :-). Silmien aukeamista odotellaan, koska ensimmäisiä kävelyharjoituksia teemme jo kovaa vauhtia. Kaikkea voi myös maistella: sormia, äipän tassuja, kaverin korvia ja omia jalkoja. Ja kyllä me ollaan kovia penuja tissuttelemaan!! Kaikki me näytetään pieniltä possuilta, paitsi yksi tyttönen, joka on saanut vähän lisäruokaa. Nyt sekin pikkuinen on kohta kaksinkertaistanut painonsa ja ottaa meitä muita lujaa vauhtia kiinni, valitettavasti se taisi jäädä aluksi meidän muiden nälkäisten jalkoihin tissille yrittäessään. Eilen pääsimme ruskealle tyynylle köllöttelemään valokuvattavaksi, koska ei ole kuulemma mitään niin kaunista kuin nukkuva pentu (ja rauhallista ainakin vielä tässä vaiheessa, odottaakaas vaan!) :-)


Tässä olisi meidän trikit:
Poika2 & Tyttö7 & Poika1

Sitten kolmostytöt :-)

Tyttö3 & Tyttö1 & Tyttö4

Meillä on turvallinen olo, koska Velho-pappa ja Angry Bird valvovat meitä alituisesti pentuhuonessa olevalta sängyltä :-)

Seuraava päivitys tulossa, kun saamme silmät auki!! Tervetuloa meitä katsomaan :-)
T: KARVAHAALARIN RANSKANPULLAT

3 kommenttia:

  1. Ui ui, mitä ihanuuksia ♥ Onnea pentusista! :)

    VastaaPoista
  2. Miten nää voikin olla näin ihania : D

    VastaaPoista
  3. Ihania ranskanpullia! Mun suosikki on se tyttö, jolla on vasemman silmän puolella tan-merkki :o) Sekä poika2 <3<3 vaikkas ihania ovat tietty kaikki...näitä parsonin pentuja ei koskaan kyllästy katselemaan!

    VastaaPoista