sunnuntai 18. joulukuuta 2011

NORJAN VALLOITTAJAT

Kävimme marraskuun lopussa pyörähtämässä Norjan Voittaja-11 näyttelyssä Lilleströmissä. Eikä aivan huono reissu ollutkaan, koska Velho oli ROP ja NOV-11 ja Velhon jälkeläisryhmä BIS 3 :-). Myytti oli PN2, Kentsu PU3 ja Milly PN3 & serti. Kentsun velipoika Carmo oli JUN3 eli Velho ja Velhot lapsoset olivat kaikki kärkisijoilla (sorry vaan norjalaiset..) Meillä oli Annin kanssa huippureissu ja huippumajoitus veljesten kasvattajan Kennethin luona. Oli todella rentouttava ja hauska viikonloppu, vaikka ajomatkaa olikin runsaasti, lisäksi näin livenä monta facebook-kaveriani :-)

ROP Miselin Mordor & VSP Revenfotens Little Sparks

BIS 3 Jälkeläisryhmä: Miselin Mordor, Karvahaalarin Onnen Amuletti, Cavalli Helsar Mr Finland, Cavalli Helsar Carmo & Lossinrannan Miss Milly

Sisarukset Milly & Myytti & Kentsu :-)

Seuraavana viikonloppuna olikin sitten vuorossa Messarin HeV-11 & Voittaja-11 näyttelyt, joista ei sen kummempaa sanottavaa ole... No olihan Myytti sentään lauantaina PN3 (Velho oli kotimiehenä) ja sai käydä hakemassa Annin kanssa Vuolasvirta-palkinnon. Onnea Annille palkinnosta, hieno suoritus :-). Meidän ihana Kentsu oli molempina päivinä JUK2 (loistavat arvostelut pojalla, mutta valitettavasti turkki ei ollut vieläkään kunnossa...). Mukava viikoloppu muuten, koska minulla oli vieraana Anne ja Vickie Ruotsista sekä tapasin muitakin "pitkämatkalaisia" näyttelyssä. 

Myytti ja Anni kävivät myös näyttäytymässä Pohjoismaitten Voittaja-11 näyttelyssä Tukholmassa, mutta siellä ruotsalainen tuomari täti ei ollut tykännyt yhdestäkään suomalaisesta parsonista, joten Myytin oli tyydyttävä olemaan VAL2 SA... Nyt tuntuu siltä, että on aikalailla takki tyhjänä noiden näyttelyiden suhteen ja enää jännitämme vuoden parsonikisan tuloksia. Saas nähdä miten tänä vuonna käy...

Myytti vauhdissa Norjassa, on se vaan hieno :-)

Tässä viime vuotisia joulutunnelmia

Meillä oli parsoni/russeli/sukulais/pikkujoulutapaaminen (Dumbo oli pukeutunut tilaisuuden kunniaksi Joulunlähettilääksi). Suloa ei valitettavasti saatu mahtumaan Velhon kanssa samaan kuvaan ;-)


OIKEIN IHANAA JA RAUHAISAA JOULUNAIKAA KAIKILLE!! 

Toivottavat: Tiina & Velho & Myytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti