keskiviikko 5. lokakuuta 2011

WINNER TAKES IT ALL

Nyt se on sitten totta: Velho oli parsoneiden erikoisnäyttelyn 2011 ROP ja BIS!! 
Vieläkin on vaikeaa uskoa, että tämä kauan odottamani voitto tuli nyt, kun sitä vähiten odotin ja kun näyttelyyn oli ilmoitettu yli 240 parsonia! Mutta Velho oli selvästi päättänyt, että tämä on hänen päivänsä, koska esiintyi hienommin kuin koskaan ja minulle jäi vaan tehtäväksi nauttia upeasta esiintymisestä. Kun tajusin, että Velho voitti valioluokan ja olimme lähempänä ISOA voittoa kuin koskaan, nousi tunteet niin pintaan, että itkuhan siinä tuli eikä siitä ei meinannut tulla loppua koko päivänä :-). Se oli nyt sit tässä, tavoitteemme on saavutettu ja mielestäni se oli Velholle ansaittu voitto kaikkien näiden vuosien jälkeen!

 Valioluokan voittaja

 Mr A. Cuthbertson valitsee parasta urosta

VSP Green Perry`s Butterfly ja ROP & BIS Miselin Mordor


Näyttelyssä oli mukana myös muita tuttuja:


Kaunis Myyttini oli VAL3 SA


Isä ja poika päättivät putsata palkintopöydän ja Kentsu oli päivän ROP-pentu 38 muun pennun joukosta!!! Tää ei ollut mulle niin yllätys kuin Velhon voitto, koska Kentsu on mun mielestä niin täydellisen kaunis pikkumies, joka on vielä perinyt isänsä lavasäteilyn :-)

Cavalli Helsar Mr Finland ROP-pentu 

Myytin tytär Karvahaalarin Ylen Ykkönen oli hienosti pikku narttupentujen 4.!!! Iloinen ja vilkas Hiisi jaksoi keskittyä kehässä niin hyvin, että sai tuomarilta hyvän arvostelun lisäksi erityismaininnan hienosta esiintymisestään :-)

Erkkarissa oli tokassa näyttelyssään Gimmelin Wizard eli Velhon poika Jubu, joka sai hienosti ERI:n!!!! Mukana oli myös Erimarin Carrie eli Sara (josta ei ollut valitettavasti näyttelykuvaa) joka sai valioluokassa ERI:n.

ISO KIITOS kaikille näyttelyssä mukana olleille, jotka elivät täysillä mukana mun onnellisena hetkenä ja kehänlaidan mahtavasta kannustuksesta! You made my day :-). Kiitos näistä ihanista kuvista kuuluu Leena Mäkelälle :-).

Tää kuva taitaa puhua puolestaan, on mulla vaan mahtava koira!!!

2 kommenttia:

  1. Hiisi on Ylen Ykkönen, ihanakin se kyllä on ! Onnittelut papalle vielä kerran
    terv.
    Anne

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä kerran! Kyllä Velho on erkkarivoiton ansainnut!:)

    VastaaPoista