tiistai 21. helmikuuta 2012

Maybe babies...


Voi kun osaisi ennustaa tai lukea tähdistä tai ainakin omistaa jonkinlaisen röngenkatseen, et tietäis jo, onko Myytin mahassa pikku-Montyja :-). Tää on niin jännittävää ja tunnetusti kärsivällisenä ihmisenä, mun on vaikea jaksaa odottaa ultraa! Nyt pitää vaan toivoa parasta, sormet ja tassut ristissä (ainakin progearvojen mukaan astutus osui oikeaan kohtaan...)

Olen tosi innoissani tästä yhdistelmästä, koska ihastuin Montyyn ensi silmäyksellä viime kesänä eräässä näyttelyssä, kun Anni oli mulle jo tästä herrasta aikaisemmin puhunut. Montyn omistaja Eija on tuonut tämän nuoren miehen Ranskasta ja se on suvultaan kiinnostava ja tämän kennelin koirat tulivat jo viime vuonna esiin Myytille eräänä vaihtoehtona, mutta nyt vähän helpommin toteutettavana, koska Monty asustelee nykyään Orimattilassa. Kiitokset Eijalle, joka antoi tähän mahdollisuuden :-). 

Monty on aloittanut loistavasti näyttelyuransa Suomessa, ollen joulukuussa Messarissa HeJW-11 & JV-11, muuten sillä on jo koossa kolme sertiä neljästä näyttelystä. Montya on ehditty myös käyttämään käytännön metsästyksessä, jossa se toimii hyvin. Toivottavasti tulokset irtoavat myös luolakokeista tulevaisuudessa. Montyn luonne on aivan mahtava, se tuli kyllä itse todettua pari kertaa vierailtuamme Montyn kotona. Se on todella hyvin käsiteltävä, ihanan avoin ja niin sosiaalinen, että elää toisen uroksen (ja hevosten) kanssa samassa laumassa :-). Minua viehättää lisäksi Montyn pieni koko (34,5cm), Myytin kanssa "yhteensopivat" mittasuhteet sekä AH niin ihana pää ja kaunis ilme!!


Ja sitten Myytti ihana Myyttini!! Hassu, omapäinen, kaunis, kaikkien kaveri ja listaa voisi jatkaa loputtomiin :-). Luolakokeisiin mennään syksyllä yrittämään sitä viimeistä puuttuvaa A-tulosta ja näyttelyrintamalla tavoittena on MultiCh... Liettuaan mennään kohta ja jos siellä "tärppää", pitäis miettiä se mahdollinen seitsemäs maa :-). Velhon tytär on seurannut huikean hyvin isänsä tassun jäljissä ja olen niin ylpeä tästä tulevasta äidistä. Myytin viime kevään Y-pennut ovat osoittautuneet aivan huippuluonteisiksi vesseliksi ja toivottavasti muutama päätyy jatkossa näyttelyihinkin. 

Odottavan aika käy pitkäksi... :-)

Jos olet kiinnostunut tästä lupaavasta yhdistelmästä, voit ottaa yhteyttä minuun tai Anniin, koska pennut ovat tulevat Karvahaalarin kennelin nimiin. Tuon ihanan pentumainoksen on tehnyt Toni Lund

1 kommentti:

  1. Just niin! Maki on paisunu ko pullataikina, mutta silti sitä miettii miten asiain laita on, ku ei ole sitä röntgen katsetta! Ihanaa ku kaverukset ovat mammoja yhtäaikaa :)

    VastaaPoista