perjantai 25. helmikuuta 2011

ODOTUSTA JA PENTUJA

Ai miten niin kadonnut vyötärö?! Tässä kuvassa on siis meneillään 40 vrk ja Myytti alkaa olla melko pönä :-). Raskauspahoinvointi on nyt tällä erää helpottanut ja onneksi ruokaa taas maistuu, kun oksentelu on loppunut. Muutenkin huomaa, että Myytti on paljon normaalimpaa palelevampi ulkona ja nyt jo pissattaa TOSI usein... Ehdinkin luulemaan, et neitille olis tullut virtsarakontulehdus, mutta näyte oli puhdas, joten tiheä pissailu johtuu noista hurjaa vauhtia kasvavista maha-asukeista. Jännittää kyllä kuinka valtaisa Myytistä tuleekaan... Pennut syntyvät siis meillä ja nyt onkin hyvä aika alkaa pikkuhiljaa tekemään valmisteluja, onneks toi kasvattaja on niin hyvin varusteltu, et sieltä saadaan kaikki tarvittavat laatikot ja aitaukset ja 24H synnytyspäivystys kaupan päälle :-)

Tässä on muuten tuorein kuva tulevasta iskästä Ronaldosta ( Icaro Da Roseira Brava ) ja vielä juuri trimmattuna ;-). Pentuja voipi siis kysellä Annilta Karvahaalarin kennelistä tai soittamalla mulle!

Meillä on ollut muitakin mukavia pentu-uutisia, koska Velhosta on tullut isä Norjassa syntyneelle Cavalli-kennelin pentueelle. Pentujen emä on Richex Norwegian Chess, joka pyöräytti maailmaan kolme kaunista narttua ja kaksi urosta. Chessillä on ollut yksi pentue aikaisemmin ja siitä oikein mukavasti pärjänneitä jälkeläisiä esim. Cavalli Caturra Badger oli Helsingin Juniorivoittaja-10. Chess oli meillä vierailulla yhden viikonlopun, joten tutustuin myös itse kunnolla tähän aivan mahtava luonteiseen pieneen narttuun. Kiva nähdä mitä tästä musta-ruskea-valkoinen yhdistelmästä tulee isona :-). Yhden pennun kasvua pääsenkin seuraamaan läheltä, koska toinen uroksista (täpläpäinen) tulee Suomeen ja Annin omistukseen.

Here is a photo of Chess (Richex Norwegian Chess) with her and Velho`s pups :-). Chess lives in Oslo with Kenneth and she has have one litter before, from that litter comes Cavalli Caturra Badger who was Helsinki Junior Winner-10. It was nice that I had opportunity to spend one weekend with Chess, because she was such a charming little bitch with great temperament!! And they were SO IN LOVE with Velho. It is nice to see what comes out from this black-brown-white litter :-). I am happy that I can watch one of the males growing here in Finland, because Myytti`s breeder Anni will be his new owner.

Velho on niin täydellinen malli, että sitä ei voi olla kuvaamatta! Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin?

Ja kerrankin sain näistä kaikista villikoista niin nätit kuvat, että laitan ne tännekin :-)

Odottavan aika on pitkä, mutta onhan tää mukavaa odotusta, kun toi mamma on täällä kotona :-)

1 kommentti:

  1. Terveisiä taas mammalle täältä pohjosesta :o)
    Seurataan tarkasti teidän odotusta,kohta teillä on pennuntuoksua, ihanaa :o)

    VastaaPoista