keskiviikko 16. helmikuuta 2011

MYYTTI-MAMMA

Tänään käytin Myytin ultrassa Annin kanssa ja hyviä uutisia sieltä saatiin :-). Myytti on siis oikeasti ja oikein kunnolla kantavana, koska eläinlääkäri näki masussa ainakin KUUSI pentua!! Mua jännitti kauheasti etukäteen, vaikka merkit olivat kyllä lupaavia, koska Myytti on ollut viime aikoina huonovointinen ja alkanut näyttää pötikältä. Melkoinen yllätys oli kuitenkin se, että siellä näkyi todellakin niin monta pientä Karvahaalaria ja nyt jännittää kuinka ISO Myytistä mahtaa tulla?!

 Tässä mamma ottaa rennosti mahansa kanssa :-)
Pentuja on siis odotettavissa yhdistelmästä: Karvahaalarin Onnen Amuletti & Ikaro Da Roseira Brava. Pennut tulevat todennäköisesti syntymään ja kasvamaan meillä, mutta ne ovat Karvahaalareita, joten kiinnostuneet pennunostajat voivat siis soittaa Annille :-). Hauska nähdä tuleeko sieltä Pikku-Myitä vai Ronaldinhoja, niin kuin Kirsi naamakirjassa osuvasti sanoi ;-)

Haluan lopuksi vähän vielä purnata, koska tämä on mun blogi ja mulla on lupa purnata täällä! Mua kiukuttaa kovasti omasta ja kasvattajan puolesta Vuoden parsonikisa, koska luulin Myytin olevan Vuoden paras näyttelyparsonnarttu, mutta eipäs siinä sitten niin käynytkään... Myytillähän on viime vuodelta eniten ROP-voittoja (8 kpl!!!!) ja BaltV-10 titteli, mut ne ei riitä voittoon, koska tuli hankittua toi "väärä" titteli, jota ei ole katsottu tarpeelliseksi lisätä muiden voittajatitteleiden (joista saa pisteitä kisassa) joukkoon! Eli jäätiin sit nuoleen näppejämme, vaikka Myytin tulokset kertovat muuta... Pitääks tähän loppuun sit vielä lisätä (ettei kukaan muu kuin minä vedä herneitä nokkaan), että aina ei voi voittaa! PRKL

1 kommentti:

  1. Onnellista odotusta Myytti-mammalle ja sinulle Tiina! Varmaan eri lailla vielä ihanaa seurata tuota odotusta, kun vielä saattaa olla niin, että pennut syntyvät ja kasvavat kodissasi, kuten yllä kirjoitit :o)
    Ai, Myyttikö ei ollut ekana näyttelyparsonkisassa, miekin luulin, että on. No, nyt keskitytte tähän pentuasiaan täysin rinnoin, ettekä murehdi tuota kisaa, eiks vaan!!!

    VastaaPoista