sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

VIIKKO ENNEN H-HETKEÄ

Tässä sitä nyt vielä odotellaan maha pystyssä eli viimeistä viikkoa viedään... Kyllä alkaa jo pikkuisen lähestyvä synnytys jännittämään (siis minua, tuskin Myyttiä) ja olenkin tehnyt erinäisiä valmisteluja H-hetkeä varten. Tänään käytiin Myytin kanssa näyttämässä valtaisaa vatsaa Annille ja saatiin samalla mukaamme äitiyspakkaus eli pentuaitaus ja -laatikko :-). Kävin myös tekemässä muitakin hankintoja esim. talousvaa`an, jolla sitten voi pikkuisia punnita. Saatiin Annilta myös synnytysvalmennusta, jos käy niin, että joudun olemaan synnytyksen alkaessa yksin (toivottavasti en...). Onneks mulla on noita kätilöitä useampikin "varattuna" ja ainakin Mari on luvannut tulla hätiin, jos Anni ei heti pääse :-)


Tässä Myytti testaa uutta pentulootaansa ja taisi sen ihan kelvolliseksi havaita :-). Mulla oli kaksi todella innokasta apumiestä, jotka pesivät ja desifioivat laatikon valmiiksi ja vielä siivosivat Viljamin huoneenkin, että saatiin paikat kuntoon tulevalle äipälle. En muista, koska aikaisemmin Viljami olis yhtä innokkaasti osallistunut siivoamiseen, mutta nyt toi motivaatio oli aika suuri. Pojat odottavat pentuja tietysti yhtä suurella innolla kuin minäkin :-)


Tässä masukuva tältä päivältä ja melko mahtava pallohan se alkaa olla. Eilen koin ihanat hetket, kun tunsin ekaa kertaa pentujen potkivan ja möyrivän Myytin masussa!!! Nyt on siis about viikko jäljellä odotusta ja se taitaa kulua rauhallisten lenkkien, hyvän ruoan ja lämmönmittailun parissa :-)

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Hyvin se menee ;) Soitat sit jos Anni on "estynyt"

    VastaaPoista
  2. Onnea lähestyvään synnytykseen! Kaunis on massu pikku-äidillä :)

    VastaaPoista