maanantai 15. kesäkuuta 2009

Velhosta Ruotsin muotovalio (SUCH)

Viikonloppuna olin Velhon kanssa Vännasissa näyttelyssä. Sieltä saatiinkin se mitä lähdettiin hakemaan eli Ruotsin serti ja kaupanpäällisiksi CACIB ja ROP!! Paikalla oli kahdeksan parsonia ja tuomarina toimi Ann Rode, joka oli kovin haltioissaan Velhosta. Tässä arvostelu: "Uttrycksfullt huv. Bra bett, ögön och örön, great topline, bra brösthorg, goda vinklar framm&bak, bra päls & bra ben & fötter, goda rörelser. Champion idag! Grattis!"

Näyttelypaikka oli hieno ja järjestelyt toimivat sujuvasti. Ehkä suurin ero oli se, että ruotsalaiset ovat hulluna näyttelytelttoihin, joten näyttelypaikka näytti yhdeltä suurelta telttakylältä ja sai todella tehdä töitä, että pääsi puikkelehtimaan telttojen välistä kehään. Mutta kaiken kaikkiaan hieno kokemus ja onneksi sääkin suosi meitä lauantaina. Pääsimme pitkästä aikaa myös näyttäytymään isossa kehässä, joka on aina jotenkin juhlallista ulkomailla ja Velho esiintyi upeasti. Tässä kuvia isosta kehästä:

I was hole weekend with Anne, Maria and Ulrica and I had so great time with these wonderful women :-) and with their dogs ( 2 parsons, 2 affenpinchers and 1 tibetansk terrier). We were staying in the Nydala First Camping in a little (and I mean very little...) cabin there, but it didn´t matter, because the company was so good :-). And vilken fina hundar vi har!! All our dogs were either BIR or BIM with sertificates and Indra was Best Puppy at both days! Gongratulation to us all!! Povell was great mascot and he was bringing us good luck :-). Velho the White Wizard wants to send hugs and kisses to Yava the Diva, to Little Monkeys Märta och Betty and of course to lovely Indra and GRRRRR to Povel :-). I want to say thanks to you all and hope we can take this kind of weekend again in the future! And special thanks to Maria, how took these great pictures of us! (but Maria, there wasn´t any picture of Yava...)

Now there is also picture from Yava :-)

Velho and the girls

Handsome Povel (Emblazy`s Illbatting)

Lovely Indra (Hökmossens Indra)

And a little more posing :-)

14 kommenttia:

  1. Onnittelut! Kylläpäs Velho poseeraa komeasti!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoa! Paljon onnea!!! Täytyy katsoa, jos joskus itsekin uskaltautuisi ulkomaille näyttelyyn. T. Maria ja Manu

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea meiltäkin! Suomessa Miselin'en puolta voittokkaasti piti Kotkan näyttelyssä Miisa (Miselin Maybee)ollen ROP ja saaden ekan sertinsä ja cacibinsa :)

    T:Jenna ja Miisa

    VastaaPoista
  4. Onnittelut täydellisesti onnistuneesta Ruotsin reissusta :o)

    VastaaPoista
  5. Mycket grattis vai mieten se nyt oli ;) Eli ihan savolaisittain palajon onnea uuesta tittelistä. Kyllä tuo komea poika on sen ansainnut (ja emo kanssa!).

    VastaaPoista
  6. Heidi sekä Gini ja Mitzi15. kesäkuuta 2009 klo 23.57

    Onnittelut uudelle valiolle Ruotsin sertistä ja cacibista! Velho kyllä tietää olevansa komea mies ainakin kuvien perusteella :))!

    VastaaPoista
  7. Onnittelut teille Ruottin valloituksesta. On teillä ollut melko sekalainen seurakunta, siis koirien osalta, siinä majoituksessa. Hyvin on mennyt koko sakilla ja olipa tosiaankin komea "bodyguard" (ei maskotti) teitä viihdyttämässä :)

    VastaaPoista
  8. Onnittelut tätäkin kautta Velholle & emännälle :)

    VastaaPoista
  9. Onnea ihana Velho ja Tiina! Tosi hienoja poseerauskuvia!!!

    VastaaPoista
  10. Onnea Onnea!!
    Vännäs on kyllä kaunis paikka näyttelylle :-)
    Telttoja ja aitauksia heiltä löytyy sekä TOSI upeita asuntoautoja 8-O Se mikä oli ihmeellistä ( Suomeen verrattuna) silloin viimevuonna kun olimme, niin aamulla aikaisin ihmiset tempo tuulipuvut päälle ja lähti oikeesti lenkittämään koiria, emme siis oleet ainokaisia kuten yleensä. Mutta ONNEA SUURESTI :_)

    VastaaPoista
  11. No niin Velhoseni, eiköhän se tekstirimpsu siinä nimen edessä rupea jo riittämään...

    VastaaPoista
  12. Onnea Velho! Tulihan se síeltä! Ja jätkä poseeraa ihan simona!!!

    VastaaPoista
  13. Hej !
    Velho kolla in på min sida och se vad jag gjort !!!

    Kramar Indra & matte + Povel

    VastaaPoista