perjantai 5. kesäkuuta 2009

Tuunausta

Äippä on ihan seonnut päästän! Sillä on hirvee hinku tuunata meitä kaikkia ja sen kynsiin ovat joutuneet myös mun tuoreimmat pikkuveli- ja pikkusiskopuoletkin...

Mitä lie nekin ajattelee siitä, koska heti kun äippä näki ne, se halus alkaa tuunata niitä. Ensin se kävi Urhon kimppuun Mäntän näyttelyn jälkeen ja sitten vielä Lotan, joka luuli raukka päässeensä vaan leikkimään ja tutustumaan uusiin sukulaisiinsa. Urhosta ja Lotasta otettiin kuvia ennen tuunausta eikä yhtään sen jälkeen, vaikka äippä tuntui olevan kovin tyytyväinen lopputulokseen (toivottavasti Urho ja Lottakin olivat...)

Tässä Urho ja huomatkaa kuinka se yrittää kasvattaa samanlaista pulloharjapartaa, kun Isoveljelläkin on!
Lotta oli koko ajan "lennossa" ja olisi halunnut vaan puuhailla mun ja Myytin kans...


Sitten äippä tuunas pojatkin kevätjuhlakuntoon!

Ja sitten se tuunautti vielä itselleen rakennekynnet (tää meni musta jo vähän överiks...)

Mua on tuunattu jo viikkokausia sitä meidän Vännasin reissua varten, mä en kyllä tajuu miks, kun oon jo ihan täydellinen ja käynyt mun Day Spassa päivittäin. Nyt sinne on avattu muuten myös sisäallas, jos ei tahdo joka kerta ottaa mutakylpyä. Tässä kuva mun uudesta altaasta (ja huomatkaa, että sehän on vain mun henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu):

T: Velho, joka on saanut tarpeekseen tuunauksista...

5 kommenttia:

 1. Kyllä Velho se tuunaaminen on ihan tarpeen: Urhon pulloharja todella kaipaa tuunaamista ja pojista vasta tyylikkäät tulikin :) ja kynnet on juuri ERInomaisen väriset ;) vai olisko kiva jos sun handlerillä ruottissa olis vaaleenpunanen lippis ;). no sähän olet täydellinen, joten siinä tuunaaminen menee ihan hukkaan ;)

  VastaaPoista
 2. Noi kynnet on makeet!!! Mäkin haluun...

  VastaaPoista
 3. Ei omena kauas puusta putoa! Cedu on isänsä tavoin oppinut tuunaamaan itseään mutavedessä...

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä kuvia sisaruksista! Ehkä vielä joskus nähdään livenäkin. Hauskan näköistä menoa ja meininkiä! t: Gini

  VastaaPoista
 5. Herranjestas noita kynsiä, onpa hienot! Mulla oli Anttilan kynnet itse laitettuna reissussa, pysyivät paikoillaan viikon ajan, mutta nyt kun tulin kotiin, niin muutama on irronnut. Mutta noi sun kynnet ovat siis ihan oikeet rakennekynnet, toisin kun mun halpikset ;) Mukavaa kesänalkua ja reissuja teille!

  VastaaPoista