tiistai 21. huhtikuuta 2009

Pysy aina pikkuveljenä...

Viime viikonloppuna oltiin Mäntän mummolassa kyläilemässä ja pistäydyin samalla katsomassa Velhon uusinta pikkuveljeä tai virallisesti pikkuvelipuolta Urhoa :-). Urho muutti Mänttään pääsiäisenä Piilojen perheeseen ja Urhon uusi emäntä Katriina onkin minulle jo ennestään vanha tuttu. Urho sai uuden kodin myötä myös kaksi uutta "pikkuemäntää" ja kaksi TODELLA ISOA isoveljeä! Kuvassa ovat suursnautseri Paavo ja karkeakarvainen seisoja Majuri ja pikkuruinen, mutta urhea Urho:
Hienosti on poikien yhteiselo alkanut ja Urho, joka on saanut nimensä jäänmurtaja Urhon mukaan, todella murtaa jäät sydämistä ja on valloittanut kaikki (minut mukaan lukien...)! Olisin viihtynyt hurmaavan pikkuisen seurassa vaikka kuinka kauan ja onkin mukavaa, että voin tulevaisuudessa tavata Urhoa aina kun mennään Mänttään. Lupasin auttaa Katriinaa ja Urhoa "parsonielämän" alkuun ja hyvinhän se oli jo alkanutkin :-) . Ja etukäteisvaroitus kaikille: tämä pikkuherra tulee ja valloittaa näyttelykehät yhtä varmasti kuin isovelipuoletkin ovat sen tehneet!!
Terkut Mänttään ja Jaanalle ja Ullalle, jonka pojat on niin älyttömän komeita :-)
(No on ne tytötkin, terkut myös Urhon siskoille Ginille ja Siirille...)

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea Urho-veljen kuulumisia!
    Komea oli poika jo pienenä pentulaatikossa, saa nähdä millainen hurmuri siitä kasvaakaan :)

    t: Gini ja Heidi

    VastaaPoista
  2. Ompas se komea pojan-koltiainen! Kaipa sitä sitten joskus vois nähdä Parson-lenkillä =) Meidän galleriassa on kuvia myös Urhosta, käypä kurkkaamassa.

    VastaaPoista