maanantai 13. huhtikuuta 2009

Hälsningar från Stockholm!

Tällä kertaa ei saatu Tukholmasta tuliaisiksi sitä mitä lähdettiin hakemaan eli sertiä, mutta muuten takaisintullessa auto oli tupaten täynnä muita tuliaisia :-). Reissu oli väsyttävä, mutta mukava ja ollaanhan taas yhtä kokemusta rikkampia. Tukholman KV-näyttelyssä oli mukana 21 parsonia, joista uroksia oli 11. Tuomarina oli Kornelija Butrimova Puolasta, joka on antanut Velholle sertin Virossa. Harmittavan läheltä liippasi tällä kertaa, Velho oli tuomarin todella pitkän harkinnan jälkeen lopulta PU2 ja serti meni komealle Povelille (Emblazy´s Illbatting). Sijoitus oli tietysti ihan hyvä, kun paras uros kehässä oli 11 koiraa, mutta hopea on tässä tapauksessa hävitty, kun sertiä metsästetään... Hetken se aina harmittaa ja oli lähellä ettei kyyneliä pyyhkinyt muutkin silmistään kuin Povelin omistaja Anne, (joka itki onnesta, koska Povel oli käyttäytynyt viime näyttelyissä todella huonosti ja esiintyi nyt hienosti) mutta laivalla meillä oli jo uudet suunnitelmat uudesta Ruotsin reissusta kasassa! Kun on tällainen pohjalainen luonne, niin periks ei anneta...

Sulolla ja Liisallakaan ei ollut onnea matkassa tällä kertaa, koska Australialaisella tuomarilla oli mukanaan oma "australialainen mittakeppi", jolla sai mitattua Sulon liian pitkäksi! Sekään ei tällä kertaa auttanut, että Sulolla oli salainen ase, nimittäin ruotsalainen Hot Dog ja suomalainen kepo apunaan (kuten kuvasta näkyy):
Meillä oli muuten mukava reissu, kauheesti shoppailtiin läheisessä ostoskeskuksessa, syötiin hyvin ja tutustuin näyttelyssä olleisiin ylen ystävällisiin parsonihmisiin. Velho herätti kovasti kiinnostusta ja sai osakseen rutkasti ihailua :-) Laivamatkat meni kohtuullisen sujuvasti, vaikka pojat ei mitään bestiksiä olekaan ja tuli taas tutustuttua lähiympäristöön ja paikallisiin puistoihin ihan omin jaloin. Mua aina huvittaa, kuinka avartavia ja erilaisia kokemuksia näistä koiranäyttelyreissuista saa, kun saa tutkia uusia paikkoja ihan eri näkökulmasta (siis koiran) kuin esim. jos olis ihan tavallisella lomamatkalla. Suosittelen!

Congratulations and greetings to Britt and Anne! It was nice to see you in Stockholm and I hope we can maybe meet again someday in the future :-)

4 kommenttia:

 1. Ei hopea tosiaankaan ole häpeä, mutta kun sitä sertiä metsästää, niin ... Mutta ens kerralla, met ainaki pidämme peukkuja!
  Meidän Iineskin rakastui ja antautui Povelille kolme viikkoa sitten eli kyllä se roppi koiruus on komistus.
  Meille kävi viime kesänä Maailman näyttelyssä niin, että mama's köttbullarna -pussi jäi autoon ja minäpä hätäpäissäni ostin pari kappaletta HotDogia ilman sämpyläosaa. Nekin toimi, kun Iineskin seisoi noiduttuna kehässä.

  t. Ari, Iines & Co

  VastaaPoista
 2. Mää kanssa maailmalle!! Tahtoo!

  VastaaPoista
 3. Komean sulhasen kyllä Iinekselle ootte valinneet, eikä todellakaan huonolle hävitty :-) Toivotaan, että on tärpännyt ja kaunista jälkikasvua on tulossa. Pitäkäähän meidät ajantasalla! Saatiin muuten kutsu Annelta ja Povelilta tulla yöpymään heille Piteåån, mutta voi olla, että suunnataan Vännasiin...

  VastaaPoista
 4. Suosittelen Vännäsiä :-) On todella kaunis paikka!! Me oltiin siellä viime kesänä hakemassa serti, cacib ja ryp4. Siellä isokehä on oikeesti ISO! Oltiin asuntoautolla ja siinähän on leirintäalue ihan ihan vieressä. Nyt siellä on vielä juhlavuosi niin on varmasti upeet näyttelyt ja vielä kahtena päivänä mahdollisuus esitellä koiran itseään :-)Sopii myös siis lapsiperheelle :-)

  Taina F&F

  VastaaPoista