tiistai 28. huhtikuuta 2009

Pelastakaa Myytti ja Velho!!

Apuva meistä tehtiin häkkieläimiä!! Tähänkö loppui karkailu pihasta, myyrästys, naapurin Kaapon kyttääminen ja sotaleikit metsässä poikien kanssa?!! Nimittäin meille kävi niin huonosti, että häkki heilahti ja siellä me nyt ollaan eikä muuta voida...

APUVA! Is anybody out there? Kuuleeko kukaan?

HUOH... kukaan ei kuule...

Kamalaa vapaudenriistoa, mutta äippä sanoi, että meidän ei tarvitse ainakaan yöpyä siellä, vaan meidät pidetään häkissä jemmassa Tarpeen Vaatiessa ( ...kukahan sekin mahtaa olla?). Se Tarpeen Vaatiessa on kuulemma silloin, kun aikuiset tekee hommia, eikä ehdi koko ajan kyttämään mitä me puuhaillaan siellä sun täällä. Äipällä ei oo kuulemma silmiä selässä, vaikka vähän välillä epäilenkin , että on sillä... Mä syytän tästä touhusta kyllä tota mun iskää, koska sillä on niitä pahoja tapoja ja sen tähden jouduttiin häkkiin. Velho mm. jahtaa ruohonleikkuria, hyppii kirveen ja moottorisahan kimppuun, kyttää Kaapoa ja ui ojassa ( nyt jotain pientä mainitaakseni...). Mä en oo opetellut mitään noista iskän pahoista tavoista, enkä ymmärrä mitä ihmeellistä siinä on, että katoaa joskus metsään tai jahtaa naapurin autoa?
Ymmärrättekö moista vapauden riistoa?!

Jos aikuiset on joskus tosi tylsiä ja tiukkiksia, niin onneks meillä on noi pojat! Kuten ootte jo aikaisemmin voineet lukea, niin me tehdään kaikkea kivaa ja EINIINSALLITTUA Viljamin ja Vernerin kanssa. Kivointa on olla tiedustelijana eturivissä, kun leikitään metsässä sotaa tai sit miekkailla Star Warsin tapaan ( mä pidän tosi lujalla otteella hampailla miekasta kiinni...), mutta sunnuntaiaamuisin me saadaan katsoa kaikki lastenohjelmat SOHVALLA maaten!!!! Voitteko kuvitella miten ihanaa, mutta älkää kertoko äipälle (se ei koskaan anna meidän olla sohvalla...)

T: Häkkieläin Myytti ( me ollaan katsottu iskän kanssa dvd:ltä jo pari jaksoo Pako-sarjasta...)

3 kommenttia:

 1. Kammottavaa!!! Johtajainrääkkäystä!!! Mitä ne teidän isot orjat oikein luulevat itsestään??? Nuoremmat vaikuttavat ihan kehityskelpoisilta:-).

  VastaaPoista
 2. Siis tule Velho meille, meillä ei ole tuommoista häkkiä. Tänne sohvalle mahtuu vielä ja Elviksen voi aina heittää vaikka mäelle ;)
  <3:lla Elmasi

  VastaaPoista
 3. Moi iskä ja myytti! Älkää välittäkö, mulla on asiat vielä huonommin.. mulla ei oo edes pihaa!! Aina kun lähdetään ulos niin Minna (joka luulee olevansa pomo) laittaa mulle remmin kaulaan!! Tiina-tätille terveiset, nähdään pentunäyttelyssä 16.5 8)

  VastaaPoista