sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Rakkautta ilmassa

Toisen Wizardling`s pentueen "maailmaan saattaminen" on taas edennyt yhden tärkeän askeleen eteenpäin, kun Iineksen kävi treffeillä sulhonsa luona Turussa :-). Mua jännitti tämä astutus kovasti, koska viime kesänä Iineksen tärppipäivät menivät yllättäin ohi, koska en uskonut, että sillä olisi voinut olla ne niin aikaisessa vaiheessa juoksua. Nyt uskoimme neidin omaan ilmoitukseen oikeista päivistä ja astutus onnistui aivan oppikirjojen mukaisesti. Toki asiaa auttoi myös se, että Paolo tiesi mitä pitää tehdä ja hoiti homman kuin oikea herrasmies :-).

Anna oli niin ihana, että toi Iineksen meille perjantaina ja lähdimme ajelemaan kohti Turkua. Kävimme tapaamassa Paoloa ja sen jälkeen pääsimme kasvattini Manun perheen luokse yöksi. Iines "irroitteli" Manun luona leikkimällä kaikilla Manun leluilla (joita oli paljon!) ja varsinainen unelmalöytö oli röhkivä possu, joka piti lopulta piilottaa, koska Iines olisi leikkinyt sillä varmaan koko yön :-D. Lauantaina trimmasin Manun Turun näyttelyä varten kuntoon ja sitten kävimme aamulenkillä vähän kuvailemassa. Iltapäivällä pääsimme uusille treffeille Paolon kanssa ja Iines oli vielä enemmän innoissaan kuin edellisenä iltana. Kun "homma" oli ohi, Iines kävi syömässä Paolon kuppiin jääneet ruoat ja Paolo seisoi tujottamassa ihaillen vieressä :-D. 

Täytyy sanoa, että tämän pentueen vanhemmilla on kyllä sellaiset huippuluonteet, että olen todella tyytyväinen. Molemmat ovat kotioloissa helppoja, kilttejä ja leikkisiä ja sopivaa luonnetta riittää harrastuksiin. Paolo on Suomen muotovalio ja käyttövalio ja Iines harrastusten sekatyömies (Annan sanoja lainaten), joka tuntuu sopivan lajiin kuin lajiin. Tällä hetkellä meneillään nosework ja rally-tokoakin aloiteltu. Kumpikaan ei ole enää ihan teinejä (Paolo on 6v. ja Iines 4v.) ja molemmat ovat olleet terveitä aina. Paolossa tykkäsin luonteen lisäksi vahvasta luustosta, pienestä koosta ja äijämäisyydestä :-). Iines taas on luonteeltaan ja ulkonäöltään niin samanlainen kuin Myytti, että oli viikonloppuna kovin kotoisa olo Iineksen seurassa. Nyt peukut pystyyn, että meidän viikonloppu Suomen Turussa oli hedelmällinen. Kiitos kaikille asianomaisille: Anna & Timo, Linda ja Niclas, Eleonora & Janne ja Sanna!!! :-)

TAIRNGIRE MERCUTIO (Falling Banch Solid Brass x Tairngire Honey Dew) 
KARVAHAALARIN YLEN IHANA ((Icaro Da Roseira Brava x Karvahaalarin Onnen Amuletti)

Onhan tuossa mun Myytti-mammassa aika samaa näköä Iineksen kanssa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti