sunnuntai 11. lokakuuta 2015

REISSAUSTA (osa 2.) JA MAHTAVIA TULOKSIA


Nami on kyllä koko tämän vuoden vetänyt sellaisella pienen rokkistaran asenteella, että tulosta on tullut niin näyttelyissä kuin rally-tokossakin :-). Viime päivityksen jälkeen olemme ehtineet reissata niin Tallinnassa kuin Oslossakin. Tallinnassa oli elokuussa Baltian Voittaja- näyttely, jossa Nami oli VSP-juniori, sai junnusertin ja parit uudet tittelit BALTJV-15 ja samalla valioitui Viron ja Latvian juniorivalioksi. Tallinnan reissussa meidän mukana olivat Anne ja Namin velipoika Cake, joiden kanssa oli taas mukava viettää viikonloppu yhdessä :-). Tässä bloggauksessa suurin osa kuvista on napsittu kännykällä ( hyi minä!!), kun valokuvaaja ei jaksa aina kantaa kameraansa mukana :-)


Sitten matkamme suuntautui Osloon Euroopan Voittaja-näyttelyyn Annin ja tällä kertaa Namin velipuoli Maxin kanssa. Tämä matka osoittautuikin ikimuistoiseksi reissuksi (niin hyvässä kuin ei-niin-hyvässä mielessä...). "What happens in Oslo, stays in Oslo" vai miten se nyt meni? :-). Tällä kertaa titteli jäi saamatta, koska Nami oli JUN2. Sijoitus oli toki hyvä kymmenen junnunartun joukosta Euroopan Voittaja-näyttelyssä, mutta näyttelystä jäi kyllä aika erikoinen fiilis. En jaksa enää edes ruotia sitä, mutta viime hetken tuomarinvaihdos (norjalaiseen tuomariin) ei kyllä ollut paras mahdollinen vaihtoehto suomalaisten kannalta... Ehkä...en tiedä...outo kokemus silti...Ja loppu on historiaa.

Mutta ihana reissu oli muuten (lukuunottamatta loppuhuipennusta, jossa tankkasin bensaa dieselin sijaan Villen autoon)!!! Meillä oli näyttelyssä loistava suomalaisedustus, tapasin norjalaisia hyviä ystäviäni ja Kennethin luona on aina huippua! Nami sai viettää laatuaikaa sukulaistensa ja varsinkin Roman-iskän kanssa :-). Ne ovat niin kaunis pari yhdessä! Thanks Kenneth we had lovely time with you <3 font="" nbsp="">
Suomessa ehdittiin käymään Porvoon näyttelyssä ja sieltä tuloksena ROP ja serti. Tuomarina oli Juha Palosaari, jota arvostan kovasti ja hän antoikin Namista aivan ihanan arvostelun:
"Hyvin miellyttävä kokonaisuus, erinomainen koko ja mittasuhteet. Kaunis pää. Varma-asentoiset korvat. Melko avoimet etukulmaukset. Hyvä runko. Erinomainen takaosa ja häntä. Tasapainoiset tyylikkäät liikkeet. Esiintyy iloisella asenteella. Ilo silmälle!" Sitten päästään meidän rodun seurapiiritapahtumaan eli parsoneiden erikoisnäyttelyyn! Sinne oli tänä vuonna ilmoitettu pitkästä aikaa ennätysmäärä koiria (melkein 230) ja pelkästään junnunarttuja oli 30. Minun tavoitteenani oli junnunarttujen voitto, mutta voi Nami minkä teit! Oli aikamoisen iloinen yllätys, kun neiti meni voitti kaikki nartut ja vielä kahdella eri tuomarilla :-). NO HUH HUH se on vieläkin päällimäinen fiilis :-). Velhon velipoika Enzo oli ROP ja Nami VSP & VSP-JUNIORI & serti. Molemmat tuomarit kehuivat kovasti Namia ja varsinkin Vera Hartcourt-Morrisin ihana kommennti jäi mieleen, kun hän sanoi Namin olevan aivan hurmaava ja että tällä nuorella nartulla tulee olemaan mahtava tulevaisuus edessään. Jep :-) (Kuva Leena Mäkelä)


Erkkarissa oli mukana myös Velho, joka esiintyi upeasti veteraaneissa Haromon Heidin handlaamana, kun meillä meni vetsku- ja junnukehät päällekäin. Velho oli hienosti VET 2.SA. Täytyy sanoa, että kyllä siinä silmä lepää, vaikka juuri juhlimme syyskuussa Velhon kymppivuotis synttäreitä :-)

(Kuva Leena Mäkelä)


Erkkarissa esiintyivät hienosti myös Namin äippä Hertta (Karvahaalarin Parfait DÀmour) EH, Myytin tytär Elsa (Karvahaalarin Pret-A-Porter) ERI ja Myytin poikanen Manu (Wizardling`s My Magic Victory) oli ERI AVO3!! Lisäksi Myytin tytöt Hertta ja Elsa ja tietenkin Nami olivat mukana Karvahaalarin kasvattajaryhmässä, joka oli BIS1 :-). Onnea Annille!

Näyttelyiden lisäksi olemme ehtineet Namin kanssa harrastamaankin . Käymme agilityssä Tähtitekniikalla, jossa meitä ruoskii (tai siis lähinnä mua) meidän huippukoutsi Parviaisen Anna :-). Pikkuhiljaa alkaa vanhat ja uudet kuviot muistumaan mieleen, mutta vauhtia pitää saada itselle lisää (Namilla sitä on jo ihan riittävästi)!! 

Rally-toko on uusi "löytö", josta olen innostunut kovasti ja se tuntuu olevan meille sopiva laji. Namilla on aivan loistava halu tehdä yhteistyötä ja se on helpottanut kovasti rallytokoliikkeiden treenausta. Neljällä kisalla kesän aikana suoritimme alokasluokan ja Nami sai koulutustunnuksen RT1!! Mä oon niin ylpeä tuosta tuloksesta :-). Nyt olemme aloittaneet avo-luokan liikkeiden treenauksen, ehkä keväällä uskaltaudumme kokeilemaan kisoihin. Agilityssä on hienosti "uransa" aloittanut mun kasvatti ja Myytin poika Rossi (Wizardling`s My Magic Winner), joka siirtyi melkein heti kisaamaan kakkosissa. Way to go Toni ja Rossi!! Kasvis on ylpeä teistä :-)


Jäljellä olisi näyttelyiden osalta Jyväskylät ja messarit. Kivaa ja jännää :-). Lisäksi odotan INNOLLA Iineksen juoksujen alkamista, että saataisiin tähänkin kenneliin piiiiiitkästä aikaa penneleitä.  Mutta tähän on hyvä lopettaa tällä erää. Käy katsomassa mun valokuvausjuttuja toisen blogin puolelta www.traatikainen.kuvat.fi


IHANAA SYKSYÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti