lauantai 1. elokuuta 2015

MENESTYSTÄ JA LOMAILUA

Viime päivityksen jälkeen olemme ehtineet käymään näyttelyissä Namin kanssa vähän joka puolella ja menestystä on tullut mukavasti. Tällä hetkellä neidin tittelirivi näyttää tältä: TLNJW-15 & TLNW-15 & EEJW-15 & EEW-15 & LVJW-15 Karvahaalarin Piece of cake (Suomesta kolme sertiä ja ruotsista yksi, Virosta kaksi junnusertiä ja Latviasta yksi) ja Namihan täytti kesäkuussa vasta yhden vuoden :-). Kaikki tuomarit ovat tähän mennessä antaneet hyvin samanlaiset ja ylistävät arvostelut, joten tästä on hyvä jatkaa. Olemme treenanneet ahkerasti myös agilityä ja uutena lajina (minulle) Rally-tokoa, joka on tosi kiva laji. Olen ollut yllättynyt siitä, kuinka hyvin se on sopinut Namille ja kuinka hyvä työmotivaatio sillä on. Kävimme jo kokeilemassa ekoissa virallisissa RT-kisoissakin ja Nami suoriutui omasta osuudestaan täydellisesti (pisteillä 98/100), kunnes itse otin meille maalikyltin jälkeen hylyn, kun työnsin käden taskuun ennnen kehänauhan ylitystä!! Tästä on hyvä jatkaa, kun tietää, että koira toimii, jos en itse onnistu mokaamaan jotakin :-). Agilityyn olen löytänyt taas sen kauan kadoksissa olleen "kipinän", kun yhteistyö Namin kanssa sujuu ja meillä on lisäksi maailman paras valmentaja Tähtitekniikan Anna!  Tässä ensin kuvia kesän näyttelyistä:


PITEÅ  ROP & SERTI


TALLINNA EEJW-15 & EEJW-15 VSP ROP-JUN JUN-SERTI


MÄNTTÄ  VSP & SERTI


RIIKA LVJW-15 ROP ROP-JUN JUN-SERTI


HELSINKI KV  ROP & SERTI

Helatorstain tienoilla ajoimme Ruotsiin Piteåån näyttelyyn ja vierailimme samalla Annen luona sekä ihastelimme Pohjois-Ruotsin maisemia. "Pakollinen" käynti oli Storforsenin upeilla putouksilla. Ruotsista meille muutti hieman myöhemmin täydennys Wizardling`s kenneliin: Fröken Fräkens Gunnar Strängh, joka muutti asumaan Kangasalle Arvosen perheeseen. Tämä suloinen poikanen nimeltään "Kunkku" on yhdistelmästä Mister Bonamonty x FFs Birgiit Nilzzon. 


Viron voittaja näyttelyssä meitä helli helle, mutta niin ihana ilma oli myös Latviassa, jonne teimme yhdistetyn koiranäyttely- ja lomareissun. Riika on ihana kaupunki ja Jurmalan rannalle sai viedä myös koirat :-)

Hotellimme viereisessä talossa oli tämä pikkuvahti aina ikkunalla :-)

Kesäämme on kuulunut myös mökkeilyä ja veneilyä, vaikka sää onkin ollut melko vaihtelevaa! Meillä on erityinen suosikkipaikka, johon teemme veneretken joka kesä. Edesniemessä on hieno lähde, jylhät kalliot ja nuotiopaikka. Tällä kertaa makkaran lisäksi herkuttelimme vaahtokarkkikekseillä. Nam!!Hertta, Nami, Myytti ja Velho "Taikametsän lähde"


Vaahtokarkkien paahtaminen on tarkkaa hommaa, mutta lopputulos on palkitseva! Maistuis muillekin...


Edesniemen maisemat ovat kuin suoraan jostain Suomi-filmistä

Lopuksi on hyvä ottaa päikkärit lämpimällä kalliolla

Meillähän veneilyn lisäksi myös vesihiihdetään (tai siis en minä, mutta pojat) :-)
Auringonlaskun ratsastajat tai siis veneilijät :-)

Eräät myös uivat ja ovat märkänä saukkona koko päivän!!


Velho vuotaa ylä- ja alaosastaan, pitäis viedä pappa huoltoon ;-)


Namilla on hampaiden puhdistushetki

Sitten lopuksi valitut poset :-)
 Hertta mököttää :-)


Minulla on ollut kesän aikana ilokseni myös paljon valokuvauskeikkoja. Käy katsomassa kuvia toisessa valokuvausblogissani: www.traatikainen.kuvat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti