keskiviikko 13. marraskuuta 2013

MEILLE TULEE PENTUJA!!!

Tehdäänpä nyt tännekin pikapäivitys asiasta eli Myytti on käynyt tapaamasta Lester Von Wallmichrathia Saksassa ja ultrassa näkyi ainakin 4-5 pentua! Oon ollut niin helpottunut, kun kaikki meni tällä kertaa hyvin ja Myytti voi erinomaisesti, lukuunottamatta raskauspahoinvointia :-).
Ensimmäiset Wizardling`s pennut syntyvät joulukuun puolessa välissä ja luovutus on helmikuun puolella. Lisätietoja tästä pentueesta löydät UUSILTA KOTISIVUILTANI!! Jee eli ihmeiden aika ei oo ohi eli sain kuin sainkin kotisivut aikaiseksi!!! Aion kuitenkin jatkossakin käyttää blogia uutisten ja meidän arjen tapahtumien päivitykseen. Tervemenoa kurkkaamaan kotisivuja tästä linkistä :-).
Kotisivujen jäjettömän hienon kennelin logon on suunnitellut T. Lahdensivu ja mahtavan pentueilmoituksen T.Lund. Kiitos Tonit!Lokakuun puolella olimme parsoneiden erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä, jonne oli ilmoitettu 200 parsonia. Velho oli hienosti ekaa kertaa veteraaniluokassa VET2 ja PU3 ja Myytin VAL4 sijoituksesta olin tosi iloinen. Hertta sai ERI:n , mutta ei tällä kertaa sijoittunut isossa junnuluokassa. Myytti esitti ensimmäistä kertaa jälkeläisluokkansa ja sijoitumme mahtavasti JÄL2 KP!! Mukana olivat Topi, Jedi, Hertta ja Elsa, kiitos kaikille muruille osallistumisesta :-)

 VELHO PU3


MYYTTI PN4
 
Myytin jälkeläisluokka JÄL2. KP
 
 
NYT KAIKKI PENNUISTA KIINNOSTUNEET OTTAMAAN YHETYTTÄ NIIN KERRON LISÄÄ!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti