tiistai 30. elokuuta 2011

OLIHAN VIIKONLOPPU!!!

Viime viikonloppu kului erittäin koiramaisissa ja voitokkaissa merkeissä, ensin lauantaina TerriErissä Lohjalla ja sitten sunnuntaina Tervakosken KV näyttelyssä. Kyllä oli maanantaina väsynyt, mutta onnellinen olo, varsinkin ton "jälkipolven" hienon menestyksen johdosta!! Ja täytyy kyllä sanoa, että pojasta polvi paranee tai pysyy ainakin yhtä komeana kuin iskä tai kauniina kuin äippä :-)

Isä ja poika poseeraavat (ovat kyllä kuin samasta puusta veistettyjä...)

Tytär ja äippä (Iines on aivan äitinsä kopio)

TerriErissä nämä ihanaiset ipanat tekivät siis ensiesiintymisensä ja vielä aivan huipulla tavalla. Kaikki esiintyivät todella hienosti, Iines oli harjoitellut Annan kanssa, minä sain ilokseni esittää Hiisin ja Kentsu oli kuin ammattilainen Annin handlaamana :-)
Tässä minä ja kaunis Hiisi ( Karvahaalarin Ylen Ykkönen)

Tässä Kentsu esittelee hienoa pönötystä ja mahtavaa liikettään!! Mä lähes palvon tuota pientä miestä, on se vaan niin ihana :-)

Tässä sitten lopputulos: Cavalli Helsar Mr Finland "Kentsu" ROP-pentu ja Karvahaalarin Ylen Ihana "Iines" VSP-pentu!!! Karvahaalarin Ylen Ykkönen "Hiisi" 2KP!! Mielettömän hienot ipanat ja tuomari Luis Gorajo-Henriques oli kirjoituttanut kaikkien arvosteluun: Very promising! Tästä on hieno jatkaa :-). Samaisessa näyttelyssä Velho oli PU2 ja Myytti PN4 ja Karvahaalareiden kasvattajaryhmä oli 1 KP.

Kentsu tekee lähempää tuttavuutta toisen penturyhmäläisen kanssa :-)

Sunnuntaina matkattiin sit Tervakoskelle Liisan ja Viljamin kanssa ja koirista mukana olivat Svea, Sara ja Myytti. Odotukset olivat melko kovat, koska toivoin Myytin esiintyvän paremmin kuin TerriErissä ja sit Saran kanssa ei nyt ollut kuin "pikkupaineet" vikan sertin metsästyksessä (Henna ei itse päässyt mukaan vaan antoi Saran mun ja Liisan handlattavaksi...) ;-). Tuomarina oli Harri Lehkonen, jonka tiesin kyllä molemmista tytöistä tykkäävän ja niinhän sieltä tulikin sit koko potti: Myytti oli ROP ja Sara PN2 sertillä ja FI MVA!!!! Ihanaa Tytöt Ihanaa :-DD


Kauniit Velhottaret ;-)

 
 Erimarin Carrie "Sara" FI MVA

Sunnuntaimme päättyi pentujen nuuskuttamiseen Espoossa, jossa asustelevat Velhon Ja Karrin pikkuiset riiviöt :-). Pennut ovat nyt viisiviikkoisia ja näyttivät oikein mukavilta. Pentuja on vielä vapaana, joten voit ottaa yhteyttä Tuula Makkoseen http://www.ratsukievari.net/.
Tässä ne kaikki kahdeksan ihanuutta pötköttävät Viljamin sylissä, joukossa oli myös yksi aivan ilmetty pikkutyttöVelho :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti