sunnuntai 7. elokuuta 2011

KESÄLOMATUNNELMIA

Kesäloman viimeinen päivä on käsillä, mutta toivottavasti vielä on kesää jäljellä... Meidän kesäloma on ollut pitkä, mutta ihanan tapahtumarikas eli kotona ei olla käyty kuin kääntymässä ja purkamassa ja pakkaamassa tavaroita. Heinäkuun pari ekaa viikkoa vietimme mökillä uiden, saunoen, veneillen, kalastaen ja auringosta nauttien. Tässä muutama kuva mökiltä :-)Sitten pakenimme Suomen helteitä Pariisiin, jossa oli melko sateista ja viileää. Sää ei meitä kuitenkaan haitannut vaan vietimme upeat kolme päivää lasten kanssa Disneylandissa ja muutaman päivän Pariisin nähtävyyksiin tutustuen.

 Siellä se on taustalla: oikea Prinsessa Ruususen linna!

Ai miten niin jännitti Eiffel tornin huipulla? :-). Näköalat olivat kyllä huimat!

Ranskan jälkeen reissasimme Ruotsiin, jossa kohteenamme oli Karlstad ja Ransäterin KV koiranäyttely. Mukana olivat minä, pojat ja Myyti sekä Liisa, Svea ja Sulo. Torstaina lähdimme laivalla koti Tukholmaa ja perjantaina ajoimme Karlstadiin, jossa yövyimme tosi hyvässä hotellissa kaksi yötä. Karlstad oli mukava kesäkaupunki ja näyttelypaikka sijaitsi idyllisessä maalaismaisemassa 40 km päässä. Lauantaina Myytti esiintyi kuumuudesta huolimatta todella upeasti ja hurmasi norjalaisen tuomarin Petter Steenin niin perusteellisesti, että Myytti oli VSP ja sai sertin!!! Niinpä neidistä tuli Ruotsin ja samalla Pohjoismaitten valio! 

 Tuore tuplavalio coolina hotellihuoneessa ;-)

KePojen leiri näyttelypaikalla ja kyllä oli kuuma!!

 Junnu-Svea yllätti meidät kaikki sunnuntaina ollen PN2 ja saaden vara-sertin!!

Komea Sulo patsastelee ennen kehään menoa ja tuloksena valioluokan kolmossija :-)

Velho ei tällä kertaa päässyt näyttelyreissuun mukaan, mutta muuten saimme heinäkuun puolessa välissä iloisia uutisia, Velholle ja Karrille (Karvahaalarin Quarry) oli syntynyt 8 kaunista pentua. Siis todellakin kahdeksan, joista on viisi narttua ja kolme urosta :-). Lisätietoja pennuista voi kysyä kasvattajalta Tuula Makkoselta www.ratsukievari.ee . Pennut ovat nähtävinä Espoossa.

 Ensin tytöt 16 pv:n ikäisinä (Velho tekee aina ainakin yhden kloonin itsestään ja nyt se on päällä oleva ruskea-valkoinen tyttö) :-)

Sitten ihanat pojat :-)


No niin se olis sit tää kesä paketissa ja tänään tehtiin kotiinpaluu mökiltä. Huomenna töihin, IIIIIK!!

1 kommentti: