sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Vauhdikas pääsiäinen!

Täällä on ollut taas vilinää viikonloppuna! Pennut ovat saaneet uusia vieraita, myös koiravieraita ja sitten me ollaan aloitettu ulkoileminen ihanassa auringonpaisteessa :-). Tässä kuvia ensikosketuksesta ulkoelämään, johon pennut suhtautuivat parsonimaisella rohkeudella ja uteliaisuudella :-).

Myytti ja Velho vahtivat pentuja

Parasta seurata äippää...



Ying-Yang tietää, että ulos kuuluu pissiä!
Ylivoimainen kiitää kuin tuuli ;-)


Yoda-Master pönöttää

Iines ihmettelee...

Sitten pentuja kävi katsomassa Svea ja Dumbo-täti. Svedu oli aivan revetä liitoksistaan, koska niin ihania pennut sen mielestä olivat. Dumboa ei olisi vähempää voinut ällöt rääpäleet kiinnostaa, mutta kävi se sentään hetken seisomassa pentuaitauksessa, että saatiin valokuva ;-)



Alkuviikosta kävin pikavisiitillä Annin kanssa Oslossa, josta kävimme hakemassa Velhon pojan Cavalli Helsar Mr. Finlandin Suomeen. Mr. Finland on siis peräisin yhdistelmästä Richex Norwegian Chess & Velho ja yhdistelmä olikin oikein onnistunut, koska perillä meitä odotti kaksi pikkuvelhoa, veljekset Mr. Finland & Carmo (tyttöjä oli kolme, mutta ne olivat jo lähteneet uusiin koteihinsa). Carmo jää asumaan kasvattajansa Kennethin luo ja Mr. Finlandin omistavat yhdessä Anni & Mari. Olisipa minulla itselläni ollut mahdollisuus pitää tämä pikkuhurmuri, niin lupaavalta ja isänsä kopiolta se vaikuttaa!! Mr. Finland oli minulla hoidossa perjantaina ja tässä kuvia:

Vähänkö oon söpö?

Ei voi kyllä erehtyä isästä ;-)



Mr. Finland pääsi tutustumaan pieniin sukulaisiinsa :-)

 Ihana velipoika Cavalli Helsar Carmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti