sunnuntai 9. tammikuuta 2011

KANSAINVÄLINEN KAUNOTAR

Se on sitten siinä!! Eli eilen käytiin Kajaanin Tamminäyttelyssä ja Myytti onnistui saamaan viimeisen tarvittavan cacibinsa ja kaupan päälle napsahti ROP! Cacib tuli heti ekasta mahdollisesta näyttelystä ja neiti on nyt sitten C.I.B eli Kansainvälinen Kauneus Valio :-). Näyttelyssä oli paikalla 23 parsonia ja tuomarina toimi Harry Tast. Vähän jännitti etukäteen tuomarointi, koska kyseinen tuomari oli kovin tiukalla linjalla liikellä Helsingin voittaja näyttelyssä, eikä tuntunut tykkäävän oikein kenestäkään... Turhaan kyllä jännitin, koska Myytin saama arvostelu oli mitä mahtavin:

"Erinomainen tyyppi. Voimakas tasapainoinen kokonaisuus. Hyvin tyypillinen pään muoto, kaunis ilme. Pitkä, oikean muotoinen rintakehä. Hyvä raajarakenne ja tehokkaat liikkeet. Erinomainen karva ja väritys. Erinomainen temperamentti."

Mitäs tähän enää lisäämään, oon vaan niin ylpeä kauniista koirastani ja Velhon tyttärestä!!


Nyt jää tuore C.I.B ansaitulle lomalle ja toivottavasti saan maaliskuussa ihastella Myytin tulevia pentusia :-). Mahdolliset pennut tulevat olemaan uusia Karvahaalareita, mutta tästä myöhemmin lisää...Myytti got her last cacib from Kajaani and now she is C.I.B.!! There was 23 parsons in the show and judge was Harry Tast. Myytti got great judgement from him! I`m so proud of my beautiful little girl and Velho`s daughter. Now she hopefully will have puppies in march, I will tell you as soon as I know something ;-). Keep your fingers crossed!

2 kommenttia:

  1. Isot onnittelut ja hyvää uutta vuotta! T. Saara ja Musti-karvahaalari

    VastaaPoista
  2. Onnea Myytti ja taustatiimi!!! Nyt voit Myytti alkaa urosta vikittelemään *wink wink*

    VastaaPoista