maanantai 23. elokuuta 2010

MYYTIN MATKAPÄIVÄKIRJA

PERJANTAI 20.8.

Tänään mä lähden ulkomaille mun serkkutyttöjen kanssa. Martta ja Lempi tuli niitten äipän kans meille ja sit me tehtiin vähän tuttavuutta. Lempi halus aluks haukkailla ja maistella mua, (se oli ilmeisesti joku Vilppulalainen springereiden tervehtimistapa), joka musta tuntui vähän oudolta, enkä mä haukkaillut yhtään takaisin. Martan kanssa me tultiin heti juttuun, vaikka se on Hirmu Iso ja mua vähän isot pelottaa, mutta Martta on mulle kiltti.

Sitten meidät tungettiin täpötäyteen autoon (tytöillä on niiiiin iso häkki, et me voitais äipän kanssa yöpyä siinä yhdessä...) ja ajettiin johonkin Helsinkiin. Siellä Helsingissä auto tungettiin täpötäyteen laivaan ja meidät jätettiin sinne laivan mahaan pötköttämään ja äipät häipy johonkin. Onneks oli melki yö ja mua väsytti ja mä oon muutenkin kokeneempi maailmanmatkaaja kun noi mun maalaisserkut, joten taisin siinä ottaa parin tunnin mukavat unet ennenkun oltiin jossain Tallinnassa.

Keskiyöllä meidät raahattiin hotelliin, joka oli täynnä koiria ja jossa oli hirveän kuuma. Mutta pääsinpä äipän viereen pötköttämään!!!

Tässä Lempi ja Martta ja niiden jättisuuri matkamökki, joka oli melki isompi kun mun sänky...

LAUANTAI  21.8.

Neljän tunnin yöunien jäkeen kävimme aamupissoilla läheisessä puistossa ja sitten lähdimme kohti Kalevi suurstaadionia, jossa oli rahvusteline koernäitelus (tai jotain sinnepäin...) eli mulle selvis, et me oltiin tultu tänne näytelmiin. Mä pääsin ensimmäisenä kehään ja tapaamaan mukavaa Venäläistä tätiä, joka tykkäs musta ROPin ja Sertin ja Cacibin verran ja lätkäs vielä kaupanpäällisiks Viron valion arvon. Hirveesti se oli kirjottanut jotain siihen mun arvostelulappuun ja varmaan tosi kivoja juttuja, mutta olis täytynyt käydä venäjän kielikurssi ennen tätä...

Sitten oli mun irlanninsetteriystäväni Martan vuoro patsastella kehässä. Martta osaakin sen taidon hienosti ja varsinkin juoksemisen! Kun mä joudun vähän tepastelemaan edestakaisin pärssonikehässä, niin Martta LIITÄÄ ympäri kehää hapsut liehuen. Se vasta hienolta näyttää! Martta liisi VSP:ksi ja sai myös sertin ja cacibin. Sitten me mentiin peukuttamaan springerikehän viereen Lempiä, joka oli vähän liikaa unenpöpperössä lyhyiden yöunien takia ja jäi tällä kertaa kakkoseksi. Meitä kyllä kaikkia väsytti ihan kauheesti ja mä en yhtään olis jaksanut enää tepastella ryhmäkehässä, mut äippä halus, et käydään näyttäytymässä sille tuomaritätille, joka on ens viikonloppuna TerriErissä. Onneks näyttäydyttiin tosi nopeesti...

Äippä olis halunnut musta Virallisen Viron Valio Valokuvan, mutta mä ajattelin tässä vaiheessa vaan hotellihuoneen pehmeää sänkyä ja maukasta iltapalaa...

Onneks mun toive toteutui :-)

SUNNUNTAI 22.8.

Ja taas aamulla herätys jo ennen kuutta, koska Martalla oli niin kova nälkä! Nyt me oltiin nukuttu hyvin ja päätettiin jopa aamulla pistää serkkulikkojen kanssa vähän leikiks hotellihuoneessa. Tällä kertaa Lempi haukkaili mua lempeästi ja Martta taputteli selkään isolla tassullaan (se oli vähän jännää, mut mä selvisin siitä...). Puistossa käytiin taas aamupisuttelemassa ja mun maalaisserkkuja vähän jännitti esim. suihkulähteet, mut onneks pulut oli samanlaisia kuin Suomessa ;-)

Lempi pääsi tällä kertaa ekana kehään ja eilisen väsymys oli kuin poispyyhittyä, joten lopputulos: VSP, Serti, Cacib ja C.I.B!!! Meidän suvun eka inttivalio ;-). Sitten oli taas mun vuoro ja tällä kertaa kävin tepastelemassa suomalaisen tätin Paula Heikkisen-Lehkosen edessä ja lopputulos: ROP ja Cacib (sitä sertiä mä en enää huolinut...), joten inttiä kohden tässä mennään myös kovaa vauhtia. Mutta Martta se vasta "räjäytti" potin: ROP Serti Cacib ja RYP 2!!!! Äippää itketti ryhmäkehää katsellessa, meidän suvun eka ryhmässä sijoittunut!! Meille tulikin sitten melko kiire laivaan ja pokaalit vaan auton oviaukosta lenteli satamassa, kun saavuttiin viimein paikalle ja äipät kaiveli tavaroitaan esiin (oli se taas näky...).

Tässä ekaks Lempin virallinen valiokuva

Tässä taas VSP Mauno ja ROP minä

Tässä VSP MV-10 uros Liettuasta ja sit ROP & RYP 2 Martta
Tässä mä odottelen ryhmäkehän alkamista... Boring...

Mä ja muut terrierit :-)

Äippä melkein vaihtoi mut tohon oikeanpuolimmaiseen pikkuruttunaamaan tai ainakin se kovasti olis halunnut ottaa sen mukaansa, kun se oli kuulemma oikea sydäntenmurskaaja. No täytyy kyllä myöntää, et kaverilla oli aika vastustamaton naama ( ja noi korvat...) vai mitä sanotte tästä?

MAANANTAI 23.8.

Onko matkan jälkeistä elämää? On kai, ehkä huomenna...
Mulla oli kyllä tosi kiva reissu tyttöjen kanssa, eikä todellakaan käyty turhaan Tallinnassa. Seuraaavaks mä lähden Latviaan Baltian Voittaja-näyttelyyn mun serkkupojan Sulon ja sit niiden kahden muun serkkutytön Helmin ja Lahjan kanssa (jotka asuu noitten nyt mukana olleiden kotona).

Että seuraavaa reissua odotellessa, matkailu avartaa!
T: FI & EE CH Myytti Maailmanmatkaaja

4 kommenttia:

 1. Kröhöm! Saanen heti huomauttaa Myytti Myllerö, että meidän suvussahan oli jo yksi ryhmässä sijoittunut ja sehän olen MINÄ!!! Sulo the Man RYP 4 Mäntässä, muista se hei!

  VastaaPoista
 2. Onnea Myyttis upeista saavutuksista!

  VastaaPoista
 3. Onnea Myytti Maailmanmatkaajalle hienosta näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista
 4. Ei mikään turha ulkomaanmatka :o)
  Paljon onnea!!!

  VastaaPoista