maanantai 24. toukokuuta 2010

WHAT A WEEKEND!!

Tässä Myytin kuluneen viikonlopun "saalis"! Se olikin aikamoinen yllätys ja jättipotti, koska viimeistä sertiä lähdettiin hakemaan ja kaupanpäälle saatiin vähän muutakin :-).

Lauantaina Haminan KV: PN1 ROP SERTI CACIB ja FIN MVA
Tuomarina Dan Ericsson (Ruotsi):
"Snygg tik av rätt typ, storlek. Fin hals och skuldra, kropp och rygg. Utmärkt bakställ och svans. Sträv bra päls. Feminint huvud med lite stora ögon. Visa sig väl."

Sunnuntaina Helsingin KV: PN1 ROP CACIB
Tuomarina Irina Poletaeva (Suomi):
"Correct breed type. Enough compact, enough bone. Typical head & expression. Correct dentation. Excellent topline & tailcarriage. Enough forechest. A bit long. Correct angulation front & behind. Moves with drive."

Myytistä tuli siis tuore muotovalio kahden vuoden ja kahden päivän ikäisenä, joten nyt valmistaudutaan rauhassa Tanskan MV reissua varten. Neiti on ainakin tällä hetkellä niin mahtavassa turkissa ja hyvässä kunnossa, et en voi olla muuta kuin tyytyväinen. Torstaina käydään vielä kokeilemassa A-tulosta luolakokeissa...

Muutkin Velhon lapset jyräsivät viikonloppuna!!! Haminassa Cedu (Erimarin Cesar) oli VSP ja sai sertin ja Helsingissä meidän mukana oli Sara (Erimarin Carrie), joka oli PN2 ROP-JUNIORI ja sai myös sertin. Mä oon niin ylpeä!!! Myytin juhlat kruunasivat vielä Velhon ja Iineksen pennut, jotka syntyivät lauantaina. Uusia ihania ja toivottavasti yhtä hienoja kakaroita olisi siis kasvamassa lisää, yhden uroksen ja kahden nartun verran. Kuvia löytyy Lossinrannan Kennelin sivuilta.

7 kommenttia:

 1. ONNEA ONNEA!!!! Ihan huikea suoritus ja valioksi vielä ekalla yrittämällä, mahtavaa :) Mielellään lähdettän Myyttiksen kera Tanskaan ;)Onnea Velho-isukille!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Tiina! Onhan se helppoa tuollasen koiran kanssa... =)

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta!! Hyvä Myytti!!! t. Urkkis & Co

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Myytin valioitumisesta ja muutenkin huippuviikonlopusta !
  Mitähän se Myytti siemailee tuossa kuvassa tuosta pokaalista :D

  VastaaPoista
 5. Hienoa Myytti! Sullon kans hieno putki päällä!! :):)

  VastaaPoista
 6. SUPER Grattis Tiina & myt!
  Vilken Två grej bir AV Två möjliga mästare OCH-i-1: en försöket!
  Tack för den trevliga weeenden här till för Att Hos MIG.

  Manga Saker Kramar Anne & comp

  VastaaPoista