lauantai 19. syyskuuta 2009

Velhon päivä

Kovat jätkät käy ensin voittamassa näyttelyssä ja sen jälkeen menee tekemään kovien jätkien hommia kotiin. Siis mä olin tänään ihan paras Tampereen näyttelyssä ja Myytti ei, mut mä oon sitä mieltä, et on senkin taas välillä hyvä palata maanpinnalle, kun se on leijaillut tassut ilmassa viime aikojen menestyksensä takia. Kukaan ei ollut kuvaamassa mun pönötystä kehässä, joten äippä innostu kuvaamaan meitä täällä kotona. Kiroili ja mumisi jotain surkeesta kamerasta ja sanoi, et mun pitäis päästä "niihin" hommiin taas, niin voisin tienata äipälle uuden hienon kameran. Ja sehän kyllä mulle käy, tänne vaan kaikki kauniit tytöt, niin hoidan kyllä homman kotiin!

Voitte tässä ihailla uljasta profiiliani ja äijämäistä olemustani (tosin äippä törkkäs mut seisoon kukkapenkkiin, et saadaan samalla jotkut rehutkin ikuistettua...).

Sen kukkapenkissä pönöttämisen jälkeen, mä pääsin niihin äijien kotihommiin eli ensin harjoittelin seipäänheittoa (jos järjestettäis parsoneiden seipäänheiton MM-kisat, niin mä olisin sairaan hyvä ja varma voittaja, sen verran kauas seiväs lentää..) ja sit hyökkäyksiä ja voltteja:

Sit mulla oli älyttömän tärkeä työnjohtajan rooli jälleen kerran meidän majanrakennustyömaalla, tosin äippä ei saanut ikuistettua mun antamia kovaäänisiä ohjeita, joita annoin pojille majan alla. Projekti on nyt edennyt maalausvaiheeseen ja toivottavasti avajaisiin mennessä oon oppinut kipeämään niitä p#####een tikapuita!!

Sillä aikaa, kun mä jouduin olemaan tylsissä näytelmissä, pojat pääsi ravustamaan. Olisin kyllä ollut mielummin niissäkin hommissa! (Verneri got A Big Crab!)

Äippä otti muutaman kuvan (säälistä...) Myytistäkin, joka muistuttaa tällä hetkellä Dalmatialaista pohjavillan pilkkuineen...

Tässä lopuksi vielä jännittävä hetki, jossa äippä sai ikuistettua mut, kun huomasin läheisellä pellolla toikkaroivat hevoset (sen jälkeen kamera lensi pöheikköön ja äippä yritti juosta mun kanssa satasen uutta maailmanennätystä...) Arvatkaa kuka voitti?

T: VELHO THE WINNER

Velho was BOB today in Tampere dog show, Myytti didn´t got anything this time...
After the show Velho was doing Men´s Jobs and watch over boys painting the tree house and I "forced" him posing with and without Myytti... In the last picture, Velho just noticed horses in the field nearby and then we took a little running competition and guess how was the winner? :-)

3 kommenttia:

 1. mä jo kerran kommentoinkin, mutta se kadonnut..vai liekkö Velho taikonut sen pois ??

  eli kuvat ovat LOISTAVIA, ette tarvitse uutta kameraa :D
  t. tiukka kasvattaja täti

  VastaaPoista
 2. Hyvä tet! Näyttelumenestys jatkuu :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että löysitte blogiimme! Teidät lisättiin vastavuoroisesti meidän linkkilistaan ;)

  -Painivat pimut Miisa & Nelli ja Jenna-

  VastaaPoista