maanantai 7. syyskuuta 2009

Tampereen ryhmis

Sunnuntaina olimme Tampereen ryhmänäyttelyssä ja Myytti söpösteli itselleen neljännen sertin ja sijoittui PN2:ksi. Tuomarina oli Tarmo Viirtelä, joka sanoi arvostellessaan Myyttiä ja sijoittaessaan koiria, että Myytti olisi voittanut hännän viimeistelyllä. Että tämmönen tapaus tällä kertaa, hävittiin siis ihqulle Monalle kirjaimellisesti "hännänmitalla" :-)). Seuraavalla kerralla häntä on sit varmasti kynitty ennen kehään menoa... Tässä Tarmo-sedän tarkemmat huomiot: " Hyvä purenta. Riittävän tummat silmät. Hyvä ylälinja ja häntä. Mallikas etuosa. Hyvä rintakehän muoto. Reilut takakulmat. Riittävän hyvä karkea karva. Hännän voisi siistiä. Tasainen vetävä askel, hieman ahdas takaa. Ryhdikäs ja iloinen käytös."

Mukana oli myös muita Velhon jälkeläisiä. Mahtavan näyttelyavauksen teki Cedu (Erimarin Cesar), joka sai ensimmäisen sertinsä ja oli VSP. Onnea Minnalle ja Cedulle, tästä pojasta kuullaan vielä:-)

Tässä esittelee söpöä naamaansa Mikki (Karvahaalarin Onni Onnekas), joka ei valitettavasti ollut tällä kertaa onnekas näyttelyssä... Paikalla oli myös Ceri, jonka kuvia voit käydä kurkkaamassa Marin blogista. Myytin, Cedun ja Mikin kuvat on ottanut Eija Viitanen.

1 kommentti: