perjantai 3. huhtikuuta 2009

Eka, Toka ja Kolmas

Meidän perheessä on ollut erinäisiä saavutuksia viime aikoina. Verneri voitti pilkkikilpailuissa oman sarjansa, Viljami oli kolmas samaisissa kisoissa ja Velho oli vuoden 2008 toiseksi paras näyttelyparsoni! Hyvä meidän pojat, jokainen on taitava omassa lajissaan :-)

Pojat ovat "harjoitelleet" pilkkimistä isänsä kanssa koko talven ja osallistuivat elämänsä ensimmäisiin pilkkikilpailuihin ja heti tuli sijoitukset huimalla saaliilla: Vernerillä 230g ahvenia ja Viljamilla 200g :-). Tässä pilkkijät "apujoukkoineen" jäällä (saalis meinas mennä parempiin suihin):
Velho onkin harjoitellut näyttelemistä jo vähän pidemmän aikaa ja oli nyt jo toisen kerran vuoden toiseksi paras, velipoika voitti jälleen kerran kuononmitalla... Mutta olen ylettömän tyytyväinen kauniiseen koiraani, jonka kanssa ei alunperin ollut tarkoitus käydä näytteyissä ollenkaan vaan harrastaa pelkkää agilityä. Mutta kuinkas sitten kävikään, ulkomailla ollaan kierretty ja mainetta ja kunniaa näyttelykehissä saavutettu. Velhon kasvattaja Jaana ( jolle kuuluu kiitokset tästä aarteesta) aina kiusoitteleekin minua siitä, kuinka sanoin ekaa kertaa soittaessani hänelle, että mua ei kiinnostaa noi näyttelyt ollenkaan :-) Kaikesta tästä näyttelymenestyksestä huolimatta parasta Velhossa on kuitenkin sen mahtava luonne, unelma kiltti ja vähän hassu!
Ulkomaille suunnataan jälleen, tällä kertaa Tukholmaan. Siellä on KV-näyttely pääsiäisenä ja sinne ollaan menossa Velhon ja Liisan Sulon a.k.a Kauheen Apinan kanssa. Mitään erityisiä toiveita sertin saamisesta ei meillä ole, koska Ruotsissa on mukana kovia kilpakumppaneita 21 kpl. Mutta matkailu avartaa ja on aina kiva käydä jossain muuallakin näyttelyssä ja lisäks pääsee vielä shoppailemaan :-) Seuraavaks mennään kokeilemaan Piteåån heinäkuussa, jos nyt ei tärppää ja loppuvuodesta vielä Norjaan. Kesälomalla menemme puoleksitoista viikoksi Tanskaan mökkeilemään, joten tuleepa sitten tän vuoden puolella kierrettyä noi pohjoismaat läpi!

4 kommenttia:

 1. Kyllä Vekulla kävi nyt kauhee säkä kun pääsee meikäläisen eli Kauheen Apinan kanssa miesten risteilylle! Meitsi tunnetaan myös nimellä Lahjakas Poika ja aionkin ottaa kaiken irti tulevasta risteilystä ja hurmata kaikki näyttelyssä mun upealla ulkonäölläni ja lahjakkailla taidoillani! Osaan muun muassa vetää sormikoukkua ja taidankin kokeilla syttyykö australialainen tuomari siitä... Noh, palataan asiaan pääsiäisen jälkeen! Terkuin, Sulo, voit sanoo myös Sutiks.

  VastaaPoista
 2. Täällä pääsiäisenä luovutellaan Velhon veli ja siskopuolia ympäriämpäri, mutta siinä sivussa pidetään tassut pystyssä teidän ruottin reissulle :-). muistat sit heti ilmoittaa mulle tuloksia teidän kotikoirasta ;-).

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan!
  Teille on yös haaste meidän blogissa ;)

  VastaaPoista
 4. Vielä muutama päivä aikaa treenata sinne Ruottiin, jos nyt Velho yleensäkään kaipaa treeniä. Iineksen sulhanen Piteåsta menee myös sinne eli kyllä sieltä kilpakavereita löytyy. Tsemppiä matkaan.
  Ari, Iines&Co

  VastaaPoista