torstai 12. maaliskuuta 2009

Nyt kyllä jännittää...

...nimittäin tämän blogin kirjoittamisen aloittaminen. Mutta pitihän munkin nyt kokeilla, kun kaikilla muillakin jo on... Mua on lähinnä jänskättänyt, että osaanko tällasen itse aloittaa, kun en satu olemaan mikään tietokonenero, mutta ei kai tää voi olla niin vaikeeta? Onneks Maican pöhlö (joka ei oikeesti oo niin pöhlö) on luvannut antaa mulle opastusta bloggauksen ihmeelliseen maailmaan tai lähinnä tän blogin ulkoasuun, joka on nyt siis vielä työnalla. Suuren osan tän blogin koirien valokuvista on ottanut samainen pöhlö eli T.Lahdensivu.

Ja sit jouduin miettimään, että kirjoitanko tätä niinkuin Velhon tai Myytin "suulla" vai ihan omana itsenäni, no lopputulos taitaa olla Minä Itte. Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja onkin pitkästä aikaa hauskaa kirjoittaa omista ajatuksistaan ja tapahtumista koira- ja kotirintamalla. Lisäksi mietin, että millä sanoilla tän sitten aloittais näyttävästi?

Voisin aloittaa lempparielokuvani sanoilla: "A long time ago in a galaxy far, far away..." tai ehkä "Once upon a time..." Tai sitten se vois olla jotain Taru Sormusten Herrasta, koska se on lempparikirjani täynnä Myyttejä ja Valkoisen Velhon nimenkin lähde: "Kolme sormusta haltiakuninkailla alla auringon, seitsemän kääpiöille kivisaleissaan, yhdeksän ihmisille jotka vie tuoni armoton, yksi mustalle ruhtinaalle valtaistuimellaan maassa Mordorin, joka varjojen saartama on." No katsotaan miten se alkaa, tää on vasta harjoittelua...

4 kommenttia:

 1. TOKA!!!

  Terkkuja Janni-mammalta, joka pisti eilen ketulle kovan kovaa vastaan!

  VastaaPoista
 2. KOLMAS !
  jo oli aikakin aloittaa bloggaaminen :)
  terkkuja velholle äipältä,mummolta & isomummolta, sekä myytille tuosta toisesta sukupolvesta eteenpäin :) !
  jaana

  VastaaPoista
 3. Joo, mut meilläpä onkin ekana linkki tänne:-p!

  VastaaPoista