sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Agiltykisat YLÖKK 22.1.17
Neiti vauhtiveikon kanssa käytiin tänään kirmaamassa kolmella radalla YLÖKKin kisoissa. Niillä on uusi halli, jossa oli nopea pohja, pitkä profiili ja tosi kuuma :-). Tuloksina meillä oli HYL, 5, HYL. Jari Helinin tuomaroimat radat olivat haastavat, vaikka aluksi tuntui, että tarvittavat ohjauskuviot olivat suht helpot, mutta koiralle kerääntyi todella paljon vauhtia alun pyörityksen jälkeen. Sitten suora pitkä putki keskellä oli vaikea ja en vaan ehtinyt missään radalla kunnolla persjättöihin, kun olin myöhässä! Radoilla oli myös hyviä kohtia, joihin olin tyytyväinen ja mielestäni onnistuin olemaan ajattelematta lopputulosta vaan keskityin tekemiseen.


Tällä A-radalla onnistui alku erittäin hyvin ja varsinkin putkelta 7. hyppy, takaisin putkeen ja hyvä vienti kepeille. Kepit meni joka radalla sujuvasti, mutta olisi pitänyt uskaltaa sivuirroittaa paljon enemmän. Muurin jälkeen piti tehdä valssi, mutta Nami lähtikin heti kääntymään putkeen ja melkein juoksin sen päälle putken edessä ja siihen tuli ylimääräinen koukero. Putkesta tullessaan Nami kääntyi ensin väärään suuntaan, mutta tuli kuitenkin 12 hypylle. Kulmassa oleva putki ja seuraavat hypyt saivat taas sellaisen vauhdin aikaan, että Nami meni muurille enkä saanut kääntymään putkeen, kun olin myöhässä. Loppu oli sitten taas aika pinkomista ja pelastelua...


B-radalla alku onnistui myös tosi hyvin. 6.-7. esteen välissä muistin lähteä kääntymään valsiin ajoissa, mutta valssasin vähän liikaa ja Nami tuli seiskasta ohi. Tällä radalla olisi ollut kepeillä se sivuirroitus kohdallaan, koska olisin ehtinyt valssaamaan putkelle. Nyt vain lähetin edestä ja Nami kääntyi putken päässä väärään suuntaan ja ylimääräistä aikaa tuhraantui. Tällä radalle ehdin suoran putken jälkeen esteelle 17 ja siitä jatkoin poispäinkäännöksellä ja Nami irtosi siihen hyvin ja kääntyi hienosti putkeen. Tästä radasta jäi ihan ok fiilis, vaikka kiire tuli tässäkin.


Alku tässäkin suht ok, Putken jälkeen olin 9:lle persjätössä vähän myöhässä, mutta sain silti törkättyä taakse ja päällejuoksu oli ajoissa. Sit sai taas yrittää pysyä perässä ja tein huonon irroituksen putkeen, johon nami ei lähtenytkää heti, kun kääntyi katsomaan mitä meinaan. 14 jälkeen tein puolivalssin ja sit olin myöhässä 16 esteen valsissa (olisi pitänyt kääntää itse paljon aikaisemmin kohti A:ta) ja Nami teki sellaisen maxien irtoamisen ja syöksyikin putkeen ja siitä hylly. Lopussa kadotin klassisesti koirani persjätössä 20 putken kohdalla, kun sieltä tultiin ulos kauhean kovaa :-).

Positiivista oli, että Nami jaksoi hyvin kolme rataa, vaikka hallissa oli kuuma. Toi B-rata oli tosi lähellä nollatulosta. Persjätöt on mulle selkeästi haastavia!! Tai lähinnä niihin ehtiminen kovassa vauhdissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti