tiistai 21. tammikuuta 2014

SÖPÖSTELYÄ, VIERAITA ja HOPLOPPIA


 Me pojat täytetään huomenna JO viisi viikkoa ja sen kunniaksi meidän ihmisäippä otti meistä herkistelykuvia ja sitten se tunki meitä kaikennäköisiin purkkeihin. Se kun rakastaa valokuvausta ja sai uuden kamerankin, joten me ollaan jouduttu aika paljon lähipäivinä poseeraamaan sille. No meillähän on tuo söpöysaste kohdallaan, joten kaikki meistä otetut kuvat on tietty tosi ihania!
 


 
 
Sitten on meistä pojista on ollut ihan huikeeta, kun meillä on käynyt paljon vieraita (meidän kaikkien uudet omistajat) ja varsinkin KOIRA-vieraita! Ihan ekana meitä tulivat katsomaan serkkutytöt Svea ja Sista. Meitä ei pelottanut yhtään ja me riehuttiin ja juostiin niin paljon, että äippä ei meinannut ehtiä saamaan meitä mihinkään kuvaan. Svea luuli meitä varmaan sen pennuiksi, jotka ovat vasta vähän aikaa sitten lähteneet maailmalle, koska se olisi halunnut hoitaa meitä. Sista-serkku oli tosi kiva, kun sekin on vielä pentu, mutta meihin verrattuna jo aika ISO pentu Victor: "Mä puren tota Sveaa täältä takajalasta, kun se ei huomaa mitään..."

Voitto& Sista
 
Sitten me saatiin neljäksi päiväksi lainaan Kentsu-eno, joka on Myytti-äipän veli ja Velho-papan poika. Me ihaillaan sitä, se on niin komea ja tosi kova leikkimään meidän kanssa. Kentsu-eno menee makaamaan lattialle selälleen ja me pojat saadaan kiipeillä sen päällä ja purra sitä (eikä se sano mitään, paitsi silloin jos joku erehtyy puremaan sen "arkaan paikkaan")
 

 "Voi kun mustakin tulisi isona yhtä COOL kun Kentu-enosta..."
 
 

 
Meillä pojilla on HopLoppi, jossa voi tehdä kaikkea hauskaa. Sinne on tuotu kaikenlaisia laitteita (kuulemma niitä tarvitaan, jos aikoo isona agilitykoiraksi) ja niissä me sitten päivittäin peuhataan. Se on hauskaa!!
  
HopLopissa on tällainen lyhyt rapiseva putki, jota on kiva pureskella ja siinä voi nukkuakin. Sitten meillä on paljon pidempi leopardiputki, jonka sisällä on huikeeta juosta edestakaisin täysillä ja metsästää hiiriä (Ikean).
 


Tää karuselli on kanssa hauska, kun siinä voi olla kyydissä kaksi ja kolmas aina pyörittää reunasta. Siinä päällä olevasta kokolattiamatosta saa kivasti otteen hampailla :-)


No onhan meillä sitten paljon lelujakin, luut katoavat kummasti mamman suuhun...

 
Että tällaista hauskaa meillä tällä hetkellä!!
T: Pojat

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti