sunnuntai 13. tammikuuta 2013

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA!

Tammikuu on jo hyvässä vauhdissa ja minukin piti toivotella uusia vuosia jo aikaisemmin ja tehdä katsaus menneeseen vuoteen, mutta nyt vasta löytyi aikaa. Joululoma oli ihanan pitkä ja sen aikana tuli valokuvattua paljon ja ladattua akkuja nukkumalla. Toisen lomaviikon istuinkin sitten koneella kirjoittamassa liiketoimintasuunnitelmaani loppuun, koska suoritan yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa ja eka arviointitilaisuus on tiistaina... Jänskättää, kun on tovi vierähtänyt siitä, kun on viimeksi itse arvioitavana ollut! Ajattelin laittaa muutaman mukavan muiston vuodelta 2012, koska kaikki tutut eivät ole mun facebook-kavereita :-)

Täytyy ensin sanoa ja kehua, että on ollut IHANAA kun kaikki Myytin mussukat ekasta ja tokasta pentueesta ovat olleet minuun ahkerasti yhteydessä vuoden aikana. On ihan mahtavaa saada kuulumisia ja kuvia ja suurinta osaa olen trimmausten yhteydessä säännöllisesti tavannutkin. Myytin tokan pentueen syntymä oli tietenkin yksi menneen vuoden odotetuimmista ja ihanimmista tapahtumista. Kaikki meni hienosti ja  Myytti pyöräytti maailmaan seitsemän reipasta parsoninalkua 8.4.2012. Pentueen iskä Monty oli loistava valinta ja olen erittäin tyytyväinen koko pentueeseen. Pentueesta meni Hertta-neiti kummityttöni perheeseen, joten olen saanut seurata hyvin läheltä tämän söpöläisen kasvua ja kehitystä :-)

 Karvahaalarin Y:t (Myytin ekat)

Karvahaalarin Ranskanpullat (Myytin tokat)


Karvahaalarin Parfait DÀmour "Hertta"

Myytti&Hertta&Velho vahdissa

Näyttelyrintamalla oli hieman hiljaista, mutta menestystä tuli silti. Maaliskuussa kävimme Vilnassa, jossa oli Liettuan Voittaja-12 näyttely. Mukana matkassa olivat Liisa & Svea, äiskä, Myytti ja Kentsu. Myytti pokkasi itselleen LTV-12 tittelin ja Kentsu oli seuraavan päivän INT näyttelyssä ROP. Kentsu on muutenkin niittänyt mainetta ja kunniaa useamman kerran menneenä vuonna ja voittanut Velho-iskänkin muutamaan kertaan eli pojasta polvi paranee!! Toukokuussa olimme näyttelyssä Ruotsissa Piteåssa, jossa Kentsu oli ROP ja Velho PU2. Myytti ei ehtinyt pennuiltaan käymään kuin Liettuassa ja sitten elokuussa edustimme parsonikauneutta TopTerrieri kutsukilpailussa ja lokakuussa erkkarissa. Erkkarissa Hertta oli pienten narttupentujen 2. joten jatkoa odotellessa :-)

Myytti TopTerrierissä

Kentsu & Velho Piteåssa

Velhon näyttelyvuoteen mahtui myös muutama hieno voitto. Kesäkuussa olimme Tallinnassa, jossa Velho oli ROP ja EEV-12 eli jo toisena vuonna peräkkäin Viron voittaja. Velho kruunasi sitten uransa messarissa joulukuussa saamalla sen kauan odotetun VOITTAJA-12 tittelin!!! Erkkarin BIS voiton jälkeen tämä oli toiseksi hienoin saavutus Velholle. Itku tuli (taas kerran) ja sanat ei oikein riitä kertomaan mun suuria tunteita tätä ihmeellistä koiraa kohtaan. Unelmieni mies eikä toista samanlaista taida mun kohdalle tulla... Voisin katsoa tätä kuvaa yhä uudestaan ja uudestaan, koska Velho näyttää niin täydellisen upealta tässä kuvassa!! Seitsemänvuotiaana parhaimmillaan :-)


Paljon on käynyt vuoden aikana uusia ja "vanhoja" asiakkaita trimmauksessa, olen käynyt pitämässä näyttelyharjoituksia russeleille ja suoritin kasvattajakurssin marraskuussa. Katsotaan nyt mitä se poikii, oman kennelnimen ehkä? :-). Vuosi on mennyt siis hyvin koiramaisissa merkeissä, mutta yksi parhaimmista jutuista oli tietenkin meidän perheen Floridan matka lokakuussa! Ensin New York, sitten Orlando ja Miami. Lämpöä ja nähtävyyksiä riitti ja ollaan taas monen monta elämystä rikkaampia. Amerikka on kyllä tällä hetkellä meidän perheen ykköskohde (jo kolmatta kertaa) ja vieläkin jäi nähtävää. 

South Beach Miami

Matkalla Wheeler`s reefille

Järjetön matkakuume taas päällä ja katsotaan mihin se johtaa tänä vuonna. Seuraaava reissu toivottavasti tulee olemaan helmi-maaliskuun vaihteessa Eurooppaan, jonne suuntaan tällä kertaa Myytin kanssa tapaamaan komeaa sulhoa :-D. Peukut pystyyn, että kaikki menee suunnitellulla tavalla ja meillä on kesällä penneleitä!

IHANAA ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti