tiistai 13. maaliskuuta 2012

LIETTUAN VOITTAJAT

Viime viikonloppuna olimme näyttelymatkalla Liettuassa kokoonpanolla: Myytti, Svea, Kentsu, mun äiti ja siskoni Liisa ja minä tietenkin kuskina. Niin oli pitkä matka, mutta meillä oli silti hirrrveeeen hirrrveeeen hauskaa ja ehdittiin näkemään & kokemaan neljän päivän aikana vaikka mitä! Perjantaina aamuyöllä lähdettiin reissuun ja maanantaina aamuyöllä palattiin takaisin kotiin, ajomatkaa takana 1600 km, mutta kyllä kannatti lähteä :-)

Lauantaina Vilnassa oli Liettuan Voittaja-12 näyttely, jossa Myytti niin oli nätti ja nappasi ROP:n, LTV-12 tittelin ja tuplavaliotittelit LT & BALT MVA itselleen. Ihana kaunis Myyttini, kyllä oon niin ylpeä!!! Tuomarina oli Jan Gajevski Puolasta ja paikalla oli meidän lisäksi  kaksi narttua: Green Perry`s Milky Way Suomesta ja Liettuasta joku... Mulla oli kunnia esittää myös Velhon poika Kentsu, joka oli PU2. Junnuvoittajatittelin puolalainen tuomari antoi valitettavasti puolalaiselle junnu-urokselle, joka ei edes antanut tuomarin koskea itseään tai katsoa hampaita... Harmitti kyllä, koska Kentsu esiintyi niin hienosti!! Arvosteluista ei ollut hajuakaan, koska ne oli kirjoitettu puolaksi...

Karvahaalarin Onnen Amuletti BOB LTW-12

Cavalli Helsar Mr Finland EXC JUN2

Lauantaina kehässä oli myös siskoni jackrussellinterrieri Svea, joka sijoittui hienosti kahdeksan junnunartun joukosta kolmanneksi!! Meillä riitti naureskeltavaa kehän reunalla, kun seurasimme venäläisten touhuja, kun he tuunasivat russeleitaan kehää varten. Siinä talkki ja suihkeet pöllysivät ja koirat pörrötettiin näyttämään pörröisiltä nallekarhuilta, onneks Svea veti ihan suomalaisena luomurusselina :-)

Vikkelätassun Isela EXC JUN3

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Vilnius Cup-12. Tällä kertaa oli tuomarina Per Kristian Andersen Norjasta ja nyt olikin sitten Kentsun päivä :-). Kentsu oli ROP & ROPJUN ja Myytti VSP!! Tuomarilla oli mukana kehässä harjoitusarvostelija, jolle kehui Kentsun maasta taivaisiin eli kaikki oli ihan superia ja erinomaista, erityismaininnat tulivat juuri oikeanlaisesta terrieritemperamentista, luolatyöskentelyyn sopivasta koosta ja erinomaisesti trimmatusta turkista!! Kyllä se kova työ Anni kannatti :-). Liisakin pääsi parsonikehän loppuhuipennukseen Kentsun kanssa, kun molemmat koirat olivat voittajia :-).


Cavalli Helsar Mr Finland BOB & BOB JUN

Huomatkaa mikä määrä paparazzeja oli paikalla :-))

Halfsisters Cavalli Helsar Mr Finland BOB & Karvahaalarin Onnen Amuletti BOS

Ehdittiin me tällä reissulla tekemään muutakin kuin näyttelemään :-). Nähtiin kaikki Baltian pääkaupungit, shoppailtiin Baltian suurimmassa ostoskeskuksessa Akropoliksessa, syötiin yhdessä Riikan kuuluisassa ravintolassa Lidossa ja onnistuttiin tuhlaamaan kaikki rahat! Hauskaa oli viettää yhdessä aikaa meidän perheen naisten kanssa, vaikka ajaminen olikin melko puuduttavaa...

 Koirat keksivät omaa hauskaa hotellihuoneessa, Kentsu ja Svea oli lyömätön junnutiimi :-)

Sisko ja sen veli <3

Näyttelypaikalle meitä tuli tapaamaan Annin kasvatti Uka, joka asuu Vilnassa Sandran luona. Uka oli aivan kopio äidistään Yodasta :-). Uka is living in Vilnius with Sandra Saa and we saw them in dog show. Uka is looking just like her mother Yoda :-)

Tässä patsastellaan Riikassa Lidon pihassa. Täällä oli kevät jo paljon pidemmällä kuin Suomessa!


Arvaatkaas kuka on heikkona Juicy Couturen terrierilaukkuihin? Minä ehkä ihan vähän tai oikeesti hirrrveeen hirrrveen paljon :-). Tässä muutama jenkeistä mukaan tarttunut veska ja sitten takana Myytin oma tarvikekassiJuicy, jonka löysin koiranäyttelystä. Siellä olis myös ollut koirille ihan samanlainen kuin mun Juicyn plyyshihuppari (jossa on terrierin kuva selässä), mutta valitettavasti vain chihuahuakokoa, joten Myytti oli vähän liian iso tyttö (XL-malli) mahtuakseen siihen huppariin :-). Tyydyttiin siis samanlaisiin kasseihin!!Nyt tää tuore Liettuan Voittaja jää mammalomalle ja keskittyy vain kasvattamaan mahaa!!!


4 kommenttia:

 1. Onneaonneaonnea! Ihanalta reissu takana :) t. Merru

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hyvin menneestä reissusta! Kuvien perusteella ainakin näyttää olleen myös hauskaa. Ja sehän on tärkeintä.

  VastaaPoista
 3. Onnea super-hienoista titteleistä ja mahtavasta menestyksestä !! :) t.Henna &Sara

  VastaaPoista
 4. Hyvä Äippä ! Sä oot hirrrveen upee !
  terv.Hiisi

  VastaaPoista