perjantai 13. toukokuuta 2011

Velholle tulos!!!

Jee!! Vihdoinkin se tapahtui eli Velho sai luolakokeista B43 tuloksen!!! Oltiin keskiviikkona Ikaalisissa kokeissa ja mua kyllä kieltämättä jännitti etukäteen miten käy tai lähinnä pääseekö Velho tyhjän luolan tarkastuksesta kokeeseen. Mutta ihmetys olikin melko suuri, kun Velho ei päästänyt tyhjässä kuin muutaman vaimean haukahduksen ja pääsy kokeeseen varmistui. Muutenkin Velho järjesti minulle melkoisen yllätykseen painostamalla kettua niin kovasti ja lähituntumasta, että tuomari katsoi parhaaksi keskeyttää kokeen 5 min. työskentelyn jäkeen suurempien vahinkojen välttämiseksi :-). Toista B-tulosta menemme yrittämään jo ensi keskiviikkona, sen verran lupaavalta meininki vaikutti!

Tässä kuvassa Ville ja Velho kettupäivän treeneissä

Ai minäkö hurja ketunmetsästäjä?

Meidän arki on pikkuhiljaa palautunut "normaaliksi" pentujen lähdön jälkeen, mutta kauhea ikävä riiviöitä on!!! Mulla oli kyllä vaikeuksia luopua pennuista, paljon vaikeampaa kuin Myytillä, joka haeskeli kyllä pentuja parina päivänä, mutta on nyt rauhoittunut ja palannut tavallisiin puuhiinsa (mm. myyrän- ja oravanmetsästykseen). 

Myytti kyttäämässä oravia :-)

Sain Annilta ihania kuvia tytöistä, jotka lähtevät omiin koteihinsa ensi viikonloppuna. Voi, että ne näyttävät niin kauniilta ja täytyy sanoa, että enpä voisi olla tyytyväisempi tyttöihin (jotka ovat kuin pikku-Myyttejä) ja koko tähän pentueeseen! Kiitos Anni kuvista ja ylipäätänsä tästä elämäni parhaasta kokemuksesta, jonka teit mahdolliseksi!

Kaunis kukkaistyttö Hiisi

 Ihana Iines <3

Komea Kentsu-Enokin on saanut seuraa tytöistä :-)

2 kommenttia:

  1. Hyvä isi! Minä en kyllä uskaltaisi tuollaista. Tai ehkä sitten, kun kasvan yhtä isoksi kuin sinä!
    -Jubu

    VastaaPoista
  2. Ihanaa,Hiisi on siis jo alkanut opetella puutarhan hoitoa; meillä täällä onkin kaivattu apua kukkapenkkien hoitoon ja nythän tämä homma kohta järjestyy !
    terv.Lissu ja Arttu Karvahaalari

    VastaaPoista