torstai 7. lokakuuta 2010

Syysterveiset

No niin nyt se olis sitten syksy... Me ollaan avattu Myytin kanssa metsästyskausikin myyrästämällä sekä orava- ja kissajahdilla. Naapurin Hemmoo ei kyllä oo saatu vielä nalkkiin, vaikka jatkuvasti yritetään (eikä kyllä yhtään oravaakaan), mutta myyrät on helppoja nakkeja ja niitähän piisaa! Myytti yritti metsästää vaihteeks ravihevostakin, mutta se ravaa niin kauheen lujaa, ettei Myytti ihan pysy perässä, vaikka pirun lujaa se pinkookin. Äippä kannusti Myyttiä niin kovasti karjuen, että mä katsoin parhaakseni pysyä pihassa ja antaa Myytin hoitaa ton ravihevosenmetsästyshomman.

Me päästiin nuhkimaan verijälkeäkin piiiiiitkästä aikaa (syytän laiskaa äippää...) ja mulla meni kuulemma tosi hyvin. En kyllä ymmärrä mikä siinä voiskaan olla niin vaikeaa, kunhan lykkää nenän kiinni maahan ja antaa mennä. Ne sellaset makuut on kivoja ja mun pitää niitä aina vähän tonkia ja kuseskella päälle, et mahdolliset muut verijäljen seuraajat tietää, että Velho "Supervainu" on mennyt tästä ensin. Sit me naureskeltiin porukalla Myytille, joka pelkäs sitä verta vuotavaa elukkaa ihan kauheesti tai siis sitä kuviteltua elukkaa, jota me niinkuin jäljestettiin. Se oli ihan varma koko ajan, että se Verisesti Loukkaantunut Vaarallinen Olio hyppää puskasta sen kimppuun, mutta kyllä se silti meni sen jäljen urheasti loppuun saakka. Yläkuvassa Myytti jäljestää iskän kanssa ja alemmassa mä tutkin makuuta...Tässä me esitellään uusinta syysmuotia Myytin kanssa. Mulla on tosi magee kettuvillis ja Myytillä on pupupaita (onneks se ei tullut vahingossa mun päälle...). Ne on tehnyt norjalainen Kristin, joka on tosi hyvä kutomaan ja se toteutti äipän vision näissä villiksissä.

Here is new autumn fashion by Velho & Myytti. Velho has great foxsweater and Myytti got bunnies :-).These beautiful knittings are made by Kristin from Norway and she made my "vision" alive :-). Thank you Kristin!

Että tällasta syksyä meillä täällä landella! Terveisin: Velho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti