maanantai 14. kesäkuuta 2010

UUDET IPANAT

Tässä olis uusia kuvia mun tuoreimmista ipanoista, jotka me saatiin aikaiseksi Lapin tytön Iineksen kanssa. Ne on aika snadeja, vasta 20 päivää vanhoja, mut tosi pullukoita, kun toi mamma on ruokkinut niitä huolella ja runsaalla maidolla. Nyt kun niillä on silmätkin auenneet, ne voi lähteä valloittamaan maailmaa ihan niinkuin niitten iskäkin on tehnyt :-). Äippä sanoi, et ne on kaikki kivannäköisiä ja mukavan värisiä, joten saas nährä tuleeko niistä kehäkettuja vai kettutyttöjä tai -poikia vai molempia (niinkuin meirän Myllerö...)

Meirän Myllerö oli taas vaihteeks ollut viikonloppuna ROPpi Oriveden näyttelyssä ja Tuurissa PN2. Ei yhtään hullumpi kesäkauden avaus, kun se on ollut kuudessa näyttelyssä kuukauden sisällä ja saldona neljä ROPpia ja kaks PN2:sta. Mutta nyt Myytin pitäis kyllä olla valmis Tanskaan lähtöä varten, joten peukut pystyyn! Vähän oon kateellinen, kun Myytti oli Tuurin kenraaliharjoituksen jälkeen päässyt Annin kanssa Kuopioon Makin mökille kylään ja mökki oli ollut vielä saaressa!! Vähänkö olisin uinut (ja iskenyt Makia...)

Tässä vielä kuvaterveisiä Lossinrannan ipanoilta: päällä poika ja alla tytöt
Yläkuvassa oleva tyttö on kyllä aivan kuin minä pienenä!!! Äippä sanoi, et ihan kun olis kattonut pentukuvaa minusta :-)

Omaa kotia on vielä vailla tämä poikaseni, joka on Lossinrannan Mister Morris. Mikä ihana tumma maski ja vahva kuono, huokailee äippä...

Terveisin,
ylpeä iskä Velho

1 kommentti:

  1. Onnea Velho! Kauniita pentusia, saapa nähhä päästäänkö käymään niitä kattomassa :) Niin ja mainittakoon, että Dimi kyllä ihastui Myyttiin ;)

    VastaaPoista