maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen trimmaustalkoot

Mulla kävi trimmattavana pääsiäisen tienoilla kaksi JRT Suloa ja sitten innostuin vielä nyppimään Myyttiäkin (vaihteeks...). Myytin turkki pitäisi saada sellaiseen kuntoon, että se olisi toukokuun lopussa hyvä ja parhaimmillaan Tanskan MV-näyttelyssä. Oon ottanut sen Keuruun näyttelyn jälkeen kokonaan alas ja sitten pari kertaa "sliipannut" tasaiseksi ja nyt näyttäis, että hyvä siitä tulee...

Ja sitten kun toi neiti on vielä niin kaunis ja valokuvauksellinen, että en voi olla kuvaamatta sitä :-).  (Here is my beautiful Myytti after trimming. She is so great in posing!!)

 
 


Liisa ja Velho olivat agikisoissa Liedossa ja Sulo oli meillä Myytin kaverina ja trimmattavana. ( I trimmed also my sister´s JRT Sulo )

Mulla kävi myös trimmauksessa toinenkin Sulo, joka oli todella siistimisen tarpeessa :-). Unohdin tietysti ottaa kuvan Sulosta trimmauksen jälkeen, mutta voin kertoa, että KAIKKI karvat lähti ja omistaja ei meinannut tunnistaa koiraansa... (There was a little bit challenge with this guy, but he looked great after trimming)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti