maanantai 8. maaliskuuta 2010

TALVIURHEILUA JA VIERAITA

Voin lämpimästi suositella lumikenkäilyä kaikille (varsinkin niille, jotka inhoavat kaikkia muita talvilajeja...), koska se on todella hauskaa ja tehokasta kuntoilua ja ulkoilua. Tänäänkin aurinko paistoi ja hanki kantoi pellolla sen verran, etteivät lumikengät uponneet kuin ihan vähän, joten pääsin etenemään hyvää vauhtia koirien kanssa. Seurailtiin jänisten tekemää highwaytä ja ihailtiin kauriiden, myyrien ja oravien kuvioimaan pellon pintaa. Ja voitte arvata, että koirien nenillä riitti töitä! 
Välillä on käynyt mielessä, että luistimetkin olis (ehkä) kiva omistaa, kun tänne Kangasalan keskuskentälle on jäädytetty hauska urheilukenttää kiertävä luistinrata, jossa pojat ovat käyneet luistelemassa ja mieli tekis joskus itsekin kokeilla...
Velho käy tsekkaamassa lähes joka päivä, että onko meidän puuliiterin hiiret kotosalla. Katsokaas kuinka näppärä kiipeilemään tää herra on :-)
Minni oli meillä hiihtoloman vietossa pari päivää ja se oli ihan unelmakiltti. Ei piippausta, taahausta, karkailua metsään tai muuta Minnin harrastamaa puuhaa vaan rentoa yhdessäoloa Myytin ja Velhon kanssa ulkona leikkien ja sisällä nukkuen :-)...
Velhon täytyy ilmeisesti harjoitella noita kielisuudelmiaan lisää, sen verran ällöjä ne tytöistä oli! "Anna pusu!" "En haluu, YÄÄÄÄK!"
Sillä aikaa kun meidän "suvun" Älypäät Velho ja Dumbo olivat agitreeneissä Liisan kanssa, niin meidän Valopäät Myytti ja Sulo joutuivat poseeraamaan kameran eteen, kun ostin ulkoisen salaman kameraani ja halusin testata sitä. Sulo hoiti poseerauksen, kuin olis suoraan Huippumalli haussa-ohjelmasta ja Myyttihän nyt on syntynyt söpöstelemään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti