maanantai 1. helmikuuta 2010

Minni leffatähtenä

Voitteko kuvitella, että yks mun parhaista tyttöystävistäni pääsi näyttelemään eläinpääosaa actionelokuvassa: "ATTACK OF THE JUNK ZOMBIES", joka kuvattiin meillä viikonloppuna. Minnillä kävi tosi hyvä tuuri, kun se osui sopivasti casting-tilaisuuteen paikalle ja sai roolin meksikolaisena taisteluchihuahuana!!! Mut oli viety evakkoon mummilaan, joten en valitettavasti saanut itse roolia hurjana vartiokoirana, mutta Minni oli välittömästi vakuuttanut koekuvauksissa elokuvan ohjaajan Samuel L. Coxin ja muun kuvausryhmän.

Minni veti kuulemma ihan cesarin eiku oscarin arvoisen roolisuorituksen ja oli ollut todella hyvä luonnenäyttelijä tavoittaen hienosti chihun sielunmaiseman. Minnin vastanäyttelijänä elokuvassa toimi kuuluisa ruotsalainen blondi Honeypie, jonka Minni melkein jätti varjoonsa nappisuorituksellaan. 

Elokuva sijoittuu 70-luvun Los Angelesiin ja Eightball-nimisen huumediilerin mansioniin, jossa alkaa tapahtua kummia. Leffassa seikkailevat kauniit naiset, kovat kytät ja zombiet ja tietysti Minni, joka on jatkuvasti tapahtumien keskipisteessä Eightballin järjestämissä hurjissa juhlissa.

Näissä kuvissa on leffassa esiintyvä erittäin kuuluisa näyttelijäkaarti:
LIZA LIU, SILVERHEART, HONEYPIE JA BLACK WIDOW

BUTCH, EIGHTBALL, SPARSKY JA SAMUEL L. COX (ohjaaja)

Terveisin: Velho ( joku kyllä huomaa munkin talentin joskus...)

5 kommenttia:

 1. Minni on vaatinut kuvausten jälkeen ihan selvästi erikoiskohtelua. Taisi heti nousta pissa päähän, kun pääsi noin tasokkaaseen leffaan ja vielä tärkeään rooliin.

  t. Ursula

  VastaaPoista
 2. Ja olihan kuvauksissa mukana myös Micky The Man, mutta vain avustajan roolissa tosin. Mikki kyllä taitaa näkyä leffan klaffivirheissä viimeistään...:)

  VastaaPoista
 3. Ei helvetti noita teidän ukkoja ;) Ne on kuin suoraan jostain p***o leffasta ;0
  Tytelit on kyllä kauniita ;) Tuleeks toi leffa yleisempäänkin levitykseen?

  VastaaPoista
 4. Miekin ootan ensi-iltaa :o) Nuo miehet kyllä....... aika korstoja ;o)
  Leidit puolestaan ovat tosi kauniita!
  Koira on tietty huippuyksilö <3

  VastaaPoista