torstai 7. tammikuuta 2010

Nuori Eläkeläinen

Ajattelin, et teitä kiinnostais tietää mitä multitsampioonit tekee virallisen kilpailu-uransa päätyttyä. Mullahan on siis vihdoinkin äipän mielestä kasassa kaikki tarvittavat ( mun mielestä tarpeettomat ) tittelit ja tattelit ja mä oon voinut siirtyä uuden vuoden alusta hyvinansaitulle varhaiseläkkeelle. Voihan olla tietysti mahdollista, et teen paluun mäkeen (=kehiin) niinkuin Ahosen Janne tai en pysty viheltämään peliä poikki kuten Ojasen Janne, mut onneks mun nimi on Velho eikä Janne... 

Viimeinkin mulla on aikaa hoitaa mun muitakin tehtäviä!! Niistä tärkeimmät ovat Vartiointi, Myyrästys/Hirvestys ja tietenkin Myytin Rääkkäys. Pihan vartiointia voin hoitaa nyt 24/7, koska on olemassa jatkuva uhka naapurista eli Kaapo The Vihollinen. Nyt kun on ollut niin pirun kylmä, etten pysty tätä vartiointitehtävääni ulkona hoitamaan ( koska tassut ja sukukalleudet paleltuu), niin olen ottanut vakivartiopaikakseni olkkarin soffan, josta on suora näköyhteys vihollisen tukikohtaan. Ja siinä voi välillä ottaa päikkäritkin, jos Kaapo on lukittuna sisätiloihin, lisäksi voin vaihtaa kätevästi vartiovuoroja Myytin kanssa.              
Tässä me kytätään:

 Tässä mä kuuntelen mun superkuulolla:

Tässä mä myös kuuntelen ja Myytti katsoo sen teleskooppikaulalla ja supernäöllä näkyiskö naapurin Hemmo-kissaa:

Myytti halus myös vähän poseerata ( turhamainen kun on...):

 
Hohhoijaa, välillä tää vartiointi käy kyllä eläkeläisen voimille:


Mutta Myytin rääkkäys on aina niin mukavaa :-))Haluan vielä lopuksi kiittää kaikkia kehän laidalla kannustaneita ja uraani pitkään seuranneita tuttuja ja tuntemattomia. Tästä lähtien keskityn johtamaan Velhon Vartiointi ja Metsästys OY:tä ( hoidan myös vaativia panostushommia, tytöt ehdin nyt antamaan aikaa myös teille...)

2 kommenttia:

  1. Elmalta terkkuja että Veku pitää ne panoksensa nyt vaan pesässä, ei niitä nyt parane kaikille jaella ;)

    VastaaPoista
  2. Hey Velho, you are so cute! Lots of kisses and licks!

    VastaaPoista