sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Talven myyrästyskauden avajaiset

Jos joku ei vielä tiennyt, niin tänään oli talvikauden myyrästyksen viralliset avajaiset. Päätettiin sit Myytin kans aloittaa kausi oikein kunnolla, kun Myytti sattui löytämään mahtavan myyrämestan keskeltä meidän ihanan kuraista peltoa. Äippä oli tuunaamassa jotain sisällä ja me päästiin unohtumaan siltä kokonaan poikien kanssa ulos, joten meillä oli mahtavasti aikaa kaivautua sinne Myyrälandiaan. Kyllä me kuultiin, kun äippä tuli karjumaan meitä sisälle, mutta oltiin siinä vaiheessa uppouduttu niin kirjamellisesti työn touhuun ja saatu sopiva suojaväritys päälle (se on muuten äärimmäisen tärkeää myyrästyspuuhissa), että äippä ei nähny meitä ollenkaan (ja kerkes jo vähän hermostumaan...). Lopulta kait mun mun kiihkeä hännänheilutus kiinnitti sen huomion ja se tuli keskeyttämään meidät kesken kiivaimman kaivautumisoperaation huutamalla kamalasti ja rämpimällä pitkin peltoa. Että me saatiin Myytin kans jalat alle ja luikittiin pakosalle, vaikka myyrästyksen keskeytyminen harmittikin hirveesti.

Eiks me olla tosi siiden näkösiä!
Me onnistuttiin sit tekemään vielä sellainen äipän harhautusoperaatio, kun Myytti joutu eka rumien sanojen saattelemana suihkuun ja mä jouduin odottamaan ulkona omaa kylpyvuoroani, niin sit kun äippä haki mut sisään, niin Myytti pääsi livahtamaan uudestaan Myyrälandiaan. Mut sitten ei enää ollutkaan niin siidee, kun äippä tajus harhautuksen ja Myytti joutu vielä Kovempien ja Rumempien Kirosanojen saattelemana uudestaan suihkuun...

Sit mä vietin vielä isänpäivää, koska onhan mulla nuoresta iästäni huolimatta kaksi ex-vaimoa ja yhdeksän lasta!! Yksinhuoltajaiskänä ei ole aina niin helppoa olla (varsinkaan Myytin), joten erittäin hyvää isänpäivää mulle!!
T: Velho The Dad

2 kommenttia:

  1. Ai teillekin tuli vaihto-oppilas Ambomaasta =)
    Ho ho hooo!

    P.S. Kurkkaa meidän blogia josko olis vaikka samalta kylältä...

    VastaaPoista
  2. Onneks meidän lähellä ei ole peltoja :D

    VastaaPoista