maanantai 30. marraskuuta 2009

Norjan Voittajanäyttelyssä 28.11.2009

Senhän piti olla "helppo" reissu bussilla, mutta kaikkea ehti tapahtua ennen matkalle lähtöä mm. bussimatka peruttiin, Silja Europa hajosi ja mulle iski jonkun sortin possunuha päivää ennen lähtöä. Mutta vaikeuksien kautta voittoon eli saatiin Velholle kaikki se mitä lähdettiin hakemaan ja mistä olin jo pitkään haaveillut, nimittäin MultiCh, Pohj Mva & No Mva tittelit (NoV-09 tuli siihen kaupanpäällisiksi...). Tuomarina toimi erittäin tiukka täti Tanskasta (Tinne Gruppe) ja paikalla oli 28 parsonia, joten jännittämään joutui aivan loppuun asti ja sitten jännitys purkautuikin kyyneleinä ja tulin tirauttaneeksi ekat itkut kehässä ikinä :-). Sanat eivät riitä kertomaan kuinka ylpeä Velhosta olen!!!

(Photografer Idar Eggens)

Minun ja Velhon mukana Oslossa olivat siis Mari ja Lotta ja matkaseurana meillä oli mennessä pikkuinen Lily ( Tairngire Magic Brass ), jonka uusi koti on nyt Norjassa Idan luona. Velho ja Lotta toimivat mallikelpoisina sijaisvanhempina, Lotta yritti jopa imettää Lilyä hytissä :-). Lily oli sangen hurmaava ja rohkea pikkuneiti!


Matka oli täynnä jännittäviä hetkiä, ajoa pitkissä tunneleissa ja valtavissa liikenneympyröissä, mutta vanhoina metropoliitteina ei eksytty kuin Tukholmassa 15 min. ennen laivanlähtöä :-). . Norjan jylhiä maisemiakin päästiin näyttelyn jälkeen vähän ihailemaan ja sunnuntaina shoppailtiin Tukholmassa. Jälkikäteen harmitti vain se asia, ettei tajuttu ilmoittaa Lottaa avoimeen luokkaan, jossa voitto olisi ollut varma... ISO kiitos kuitenkin Marille loistavasta matkaseurasta ja toivottavasti saadaan tarkempi matkakertomus aikaan seuraavaan parsonlehteen!

Tässä vielä Lotta näyttelyssä ja näyttelyn jälkeen :-)
P.S. Velho teki parsoneita tunnetuksi myös Norjan Terrieriyhdistyksen kautta, kun kolme Velhon kuvaa oli mukana slideshowssa yhdistyksen standillä, jossa esiteltiin eri terrierirotuja

5 kommenttia:

 1. Onnea onnea onnea! Voisko parempaa joululahjaa saadakkaan :) Mie en kyllä ymmärrä miten se tuomari on voinut tuon Lottiksen sulonaaman ohittaa, osaa tyttö ottaa myös rennosti, heh. Onkos Velho lähössä Hesasta hakemaan samalle vuodelle toista voittaja titteliä!!???

  VastaaPoista
 2. Onnea Norjan menestyksestä!! Pitää meidänkin varmaan käydä ensi vuonna sillä suunnalla koittamassa onnea...

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea teille Norjan valloituksesta! Mahtava reissu kerta kaikkiaan :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa Velho! ISOT onnittelut meidän gangiltä =) Ja uusi kamera lauloi reissussa, eikös?

  VastaaPoista
 5. Kiitos matkaseurasta Tiina ja Velho! Olipa hauska reissu ;) Onnea vielä tätäkin kautta. Saisitko mullekin lähetettyä noita kuvia. pliis?
  Toivoopi orava joka kiipesi auton takaluukkuun kassien yli autossa jonka nopeus oli 120km/h keskellä E4...

  VastaaPoista