perjantai 20. marraskuuta 2009

New camera!!

Joulupukki toi mulle uuden kameran lahjaks jo näin etukäteen (mä en kyllä tiedä miten oon muka ollut NIIN kiltti...) ja sitä kameraa oon nyt sit räplännyt pari päivää. Kuvaamista harjoittelen pikkuhiljaa ja tänne tulee nyt varmaan tota kuvasatoa runsaasti, et voin sit seurata edistystä, jos sitä tulee :-). Tää on ollut niin mun haave jo pitkään!

Ensin Velho:
Sit Myytti:
Ja vielä yhdessä:
Kyllähän näitä tähtisilmiä kelpaa esitellä, kun sain tänään loistavia uutisia: molempien koirien linssiluksaatiotestin tulokset olivat CLEAR!! Jee!! (Both of the dogs are now DNA-tested for PLL and they are CLEAR!!)

4 kommenttia:

 1. Onnea hienoista silmätuloksista!!!
  Ja tuosta kamerasta vielä sen verran että mulla on ollut uusi kamera nyt kesästä asti enkä vielä osaa sitä käyttää ;( Kumpa joku näistä asiantuntijaystävistämme pitäisi meille camera for dummies kurssin eikä vain vinoilisi ammattislangilla täällä blogeissa ;)

  VastaaPoista
 2. Valkotasapaino... Eli, Tiina muista että sun pitää seistä tasapainossa kun otat kuvia. Valkotasapaino tarkoittaa sitä, että pistät lattialle valkoisen lakanan ja seisot siinä yhdellä jalalla ns. flamingona 5min. näin pimeänä vuoden aikana (Kesäaikana riittää 2-3min seisonta) Sitten kun ns. lakanaseisonta on suoritettu niin voit näpätä kuvan =) Nyt kun sun kuvat on vähän kellertäviä niin sä oot todennäköisesti seisonu pihalla lumella liian pitkää paikassa missä sun pikkumussukat on käyny merkkailemassa... Amerikaksi "Yellowsnow"

  Eikun kuvailemaan uusiks =)

  VastaaPoista
 3. Sulla on siis uusi kamera! Hyvältä näytti kuvat. Ylempänä hyvät värit, kait oli tuo valkotasapaino kunnossa, en kato ymmärrä valokuvauksesta mitään. Tuo Toni vois varmaan pitää teille kurssin, kun kauniisti pyytäisitte :) Ootte menossa Norjaan näyttelyyn ensi viikolla! Peukut on pystyssä teille :) Onnittelut myös Velhon ja Myytin geenitestituloksista, hieno homma!

  VastaaPoista