keskiviikko 12. elokuuta 2009

Paluu arkeen...

...mutta sitä ennen vielä kuvasarja kesälomastamme, joka oli pitkä ja tapahtumarikas! Melkein kuukausi vierähti Jämsän mökillä ja vastapainoksi meille kertyi 3000 ajokilometriä Tanskan matkan aikana. Mutta omalla autolla matkustamisessa on se hyöty, että voi pysähtyä missä haluaa ja nähdä paljon uusia paikkoja. Meillä oli mökki vuokrattuna Fanön saarelta Pohjanmeren rannalla ja paikka olikin upea ja erikoinen. Fanöllä oli 20 km vitivalkoista dyyniä ja kova länsituuli, joka toi joka päivä paikalle leijanlennättäjiä ja leijaautoilijoita. Tässä poikien "ensijuoksu" dyyneillä :-)
Joka päivä meri toi meille uusia aarteita: meduusoja, rapuja, simpukoita, kotiloita, meripihkaa ja lopulta pienen kuutin :-). Fanö on kuuluisa hyljesaari ja onnistuimme näkemään niitä useita, mä olisin niin halunnut yhden omakseni...Tanskassa ei tietenkään voi käydä vierailematta Legolandissa, joka oli ihana paikka aikuisenkin näkökulmasta ja pojista se oli tietty taivas...
Yläkuvassa on legoista tehty Kööpenhaminan Nyhavn ja alakuvassa ollaan ihmettelemässä ja ihailemassa Nyhamnia ihan livenä :-)
Ruotsin puolella kävimme Tukholmassa, Malmössä ja Kolmårdenissa. Kolmårdenissa ajoimme safarilla, ihastelimme 2kk ikäistä gorillavauvaa, tiikereitä ja kirahveja, mutta pojista ihanimpia tais olla kuitenkin noi ihan kotoisat elukat...


Näin jälkikäteen jäi harmittamaan se asia, että en ottanut Velhoa mukaan matkalle. Tanska oli nimittäin koiraystävällisin maa missä tähän mennessä olen käynyt, kaikilla oli koira mukana lähes joka paikassa. Olisin tietysti ilmoittanut meidät samalla johonkin näyttelyyn, mutta nyt täytyy varmaan odottaa ensi kesän maailman näyttelyä Herningissä ;-). No koirat lomailivat matkan aikana mummoloissa ja nauttivat täysin rinnoin hemmottelusta...

Mökillä pojat, serkkutytöt ja koirat uivat 24/7 !! Lisäksi tällä kertaa saatiin saaliksi muutakin kuin Velho katiskaan :-)

Toivottavasti vielä on kesää jäljellä, mutta nyt on palattu arkeen, töihin, kouluun ja päikkään... Kai tää tästä taas lähtee kulkemaan ja ainakin on nyt näyttelyitä joita odottaa, oon nimittäin ilmoittanut Myytin useampaan ja Velhon muutamaan. Ruotsistakin saan vieraita Terrieri-Tervakoski näyttelyviikonlopun ajaksi, see you soon Anne!!

Lopuks laitan vielä terkut meidän suvun "uusimalle" tulokkaalle Prinsessa Penelopelle, joka kävi meillä hoitamassa Myyttiä ja testaamassa myös Myytin petin :-)

4 kommenttia:

  1. Ihana kesäkertomus! Tanskan kuume sen kun nousee tässäkin perheessä...

    VastaaPoista
  2. mukavaa arkea :). kivat kesäkuvat.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa takaisin tähän arkiseen aherrukseen!Teidän perheellä oli varmaan ihana lomareissu!

    VastaaPoista