torstai 21. toukokuuta 2009

DAY SPA

Olen kuullut äipän viime aikoina puhuvan kaikenlaisista kauneushoidoista ja rakennekynsistä sun muista naisten kauneudenhoitoon liittyvistä asioista, joten päätinpä minäkin sitten kokeilla (kyllä mieskin voi huolehtia kauneudestaan...). Nykyään on kuulemma trendinä jotkut päiväkylpylät, joihin koirilla ei oo mitään asiaan. Kuten kaikki varmaan tietävät, niin olen intohimoinen uimarismies, enkä koirien kylpyläänkään ole päässyt, joten päätin perustaa oman Day Span tänne Kangasalan perukoille.

Kesän näyttelykausi on alkamassa, joten päätin auttaa äippää mun kaunistamisessa ottamalla päivittäin mutanaamion. Se kirkastaa mun talvenjäljiltä vähän sameaa hipiääni sekä korostaa kaunista valkoista väriäni, niistä kohdin mistä sitä näkyy... Ja silmätkin korostuu ihan erilailla! Ajattelin myös, että voisin esitellä näyttelyissä parsoneiden uuden värin: harmaan ruskeilla merkeillä, pitäähän sitä kokeneen kehäkonkarin kehittää välillä jotain uutta ilmettä itselleen.

Day Spa a´la Velho

Mutaa voi käyttää myös sisäisesti...

Myytti on vielä niin hölmö, että se ei ymmärrä kauneudenhoidon päälle mitään. Sillä välin kun otin kaunistavaa mutakylpyäni, niin se vaan keskittyi harjoittelemaan lentämistä. Se on välillä niin outo lintu, inhoo trimmaustakin...

Mä olin ihan ihmeissäni, kun mun äippä oli tosi innoissaan mun mutakylvystä, päätellen siitä, ett se hirmu innostuneena kiljui mulle ojan reunalta ja esitti jotain sadetanssia ja yritti sukeltaa mun mukaan ojaan, se olis varmaan halunnut kanssa kaunistautua ens viikonlopun näyttelyitä varten. Mutta eihän se tuomari siellä äippää kato, vaan mua ja mun mudan kaunistamaa olemustani!

Tässä lopputulos, komea vai mitä?

T: Velho The Mudface (jos joku haluaa mun Day Spahan, niin tervetuloa kokeilemaan!)

P.S. Äippä suihkutti mun koko komeuden pois puutarhaletkulla, mutta ehdin hankkimaan sen onneksi takaisin ennen Mäntän näyttelyä... (Myyttiä se suihkutti ihan muuten vaan, se on kuulemma niin söpönnäköinen märkänä)
3 kommenttia:

  1. Upea 'the look'! Mutta ei kerrota meijän laumalle ääneen...

    VastaaPoista
  2. Sara olisi varmaan tuosta hyvinkin mielissään, oli viikonlopun mökillä ja oli kyllä niin harmaa tullessaan että pääsi heti pesuun.. Isin tyttö ;)

    VastaaPoista
  3. Voihan Velho! Mä voisin tulla sun kanssa kylpemään <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista